SPAARPUNTEN AL INGELEVERD?  | Lees Meer

Algemeen

 1. Van verse worst naar rookworst

  Van verse worst naar rookworst

  Ruud van @Rudilicious_kitchen is gek op rookworst, maar dan wél eentje met alles erop en eraan. De rookworsten in de supermarkt zijn over het algemeen vrij mager. Maar wat je júist wilt is vettig, zout, sappig...! Die van de HEMA (vloeken we nu in de kerk) komt in de buurt, maar onze eigengemaakte rookworst van LIVAR is echt de bom. 

 2. 6 homemade sauzen bij biefstuk & varkensvlees

  Geplaatst in Algemeen
  6 homemade sauzen bij biefstuk & varkensvlees

  Saus bij vlees: voor sommigen is het vloeken in de kerk. Maar – vergeef ons als je het er niet mee eens bent – wij zijn er bij tijd en wijle dol op. Niet altijd natuurlijk en ook niet bij elk vlees, maar als we uitpakken tijdens een etentje mag er best eens een mooie saus bij. Wel homemade gemaakt natuurlijk, geen potjes of zakjes en áltijd serveren on the side. Welke sausen wij lekker vinden bij vlees? We delen een paar recepten met jullie.

 3. Biefstuk bakken in geklaarde boter

  Biefstuk bakken in geklaarde boter

  Een goede biefstuk bakken, het is niet moeilijk, je moet het alleen even weten. Het juiste vlees kiezen, op kamertemperatuur laten komen, bakken in (geklaarde) roomboter, even laten rusten en op de draad aansnijden. Klinkt simpel en heel eerlijk... dat ís het eigenlijk ook. Mits je alle stappen goed doorloopt!

 4. Kamado BBQ – Wat is het en wat doe je ermee?

  Geplaatst in Algemeen
  Kamado BBQ – Wat is het en wat doe je ermee?

  Pitmasters en Kamado’s – ze gaan hand en hand en de social kanalen staan er vol mee. Je kunt als foodie je instagram account niet openen of er staat een big green egg, kamado Joe, Bastard of soortgenoot te shinen. Maar wat is een kamado BBQ nu eigenlijk precies en wat kun je er allemaal mee? Oftewel: what’s the fuss about?

 5. Welkom in The Butchery Academy!

  Geplaatst in Algemeen
  Welkom in The Butchery Academy!

  Welkom op Butchery's Academy. Waar wij je met onze BLOG op de hoogte houden van actualiteiten en nieuwtjes bij de Butchery en uit de branche, willen we met The Butchery Academy een platform creëren om kennis te delen. Must-knows en nice-to-knows voor iedereen die - net als wij - dol op eten is! #sharethegoodfoodfeeling