Jeremy Naaijen

  1. Het geheim van een mooie smoke ring

    Geplaatst in Jeremy Naaijen
    Het geheim van een mooie smoke ring

    The perfect smoke ring 

    BBQ land is de rookring het pronkstuk van gerookt vlees. Het toont min of meer aan dat je goed werk hebt geleverd en het vlees op de juiste manier low&slow hebt gerookt. Vooral bij een juicy stuk brisket of short ribs wordt een mooie smoke ring nogal gewaardeerd. Maar
  2. Caveman Style

    Geplaatst in Jeremy Naaijen
    Caveman Style
    Vlees + Vuur = Diner. Dit is het oer recept voor de eerste maaltijd van de mensheid. De oude ontdekking dat gekookt vlees objectief lekkerder is dan rauw vlees, dit heeft onze vleesetende samenleving gevormd tot wat het nu is. Het is een belangrijk element in onze evolutie. Tegenwoordig hebben wij allemaal sjieke en luxe bereidingstechnieken, zoals sous vide garen. Maar soms is het toch wel erg leuk om even helemaal terug te gaan naar de roots van BBQ.  En veel verder terug dan een Caveman style steak is er niet.