• 9.5
    •  085 - 040 8044
    • Voor 11u besteld, zelfde avond in huis
    • Geleverd tussen 17u - 22u (ma-vr)
    • Kies zelf je leverdag

One Minute Grill Academy

  1. Biefstuk Snijden

    Biefstuk Snijden

    Op de juiste manier je biefstuk snijden: het is cruciaal voor het juiste mondgevoel. Onze chef Ruben Meijboom legt in onderstaande video uit waarom het aansnijden van biefstuk zo belangrijk is en laat meteen de verschillen zien tussen vlees met een fijne draag (zoals tournedos) en vlees met een grove draad (bavette).

  2. Ribeye bakken

    Ribeye bakken

    Onze chef Ruben Meijboom legt in een notendop uit hoe je de perfecte ribeye steak bakt. Wil je het daarna nog even rustig nalezen? Dat kan, we hebben het stap voor stap voor je uitgeschreven. En vergeet uitaard je basis niet: een kwalitatieve rib eye steak van een fijn ras.