SPAARPUNTEN AL INGELEVERD?  | Lees Meer

One Minute Grill Academy

 1. Procureurrollade uit de oven

  Procureurrollade uit de oven

  Een diner op de planning met vrienden of familie? Dan is rollade altijd een goed idee. Een van de bestsellers onder onze rollades is de procureurrollade van het Limburgs Kloostervarken. Dat is natuurlijk niet voor niets.. De procureurrollade is namelijk een mooi gemarmerde rollade, handgeknoopt door onze slagers, die niet snel uitdroogt. Kan eigenlijk niet mislukken dus!

 2. Leren Marineren

  Leren Marineren

  Leren marineren

  Een goed stuk vlees voor bereiding lekker lang in de marinade leggen is altijd een goed idee. Een goede marinade geeft namelijk niet alleen meer smaak aan het vlees, maar maakt het versoepelt ook de structuur van het vlees. Vroeger was het doel van marineren vooral preservatie, maar dat is allang niet meer het geval.

 3. Biefstuk Snijden

  Biefstuk Snijden

  Op de juiste manier je biefstuk snijden: het is cruciaal voor het juiste mondgevoel. Onze chef Ruben Meijboom legt in onderstaande video uit waarom het aansnijden van biefstuk zo belangrijk is en laat meteen de verschillen zien tussen vlees met een fijne draag (zoals tournedos) en vlees met een grove draad (bavette).

 4. Ribeye bakken

  Ribeye bakken

  Een goede ribeye begint bij mooi vlees van een kwalitatief goed ras. Dan ben je al halverwege. Daarna is het een kwestie van goed klaarmaken en dat moet zéker lukken na het zien van deze video. Enthousiast om aan de slag te gaan? Wij hebben meer dan 15 verschillende ribeye's. Wat denk je bijvoorbeeld van Black Angus USA PRIME? Prachtig gemarmerd en ramvol smaak. Leef je uit!