Deze week weer een nieuwe give away, namelijk 4 LIVAR schnitzels bij bestellingen v.a. € 100! Deze schnitzels behoren absoluut tot de bestsellers in onze winkels in Meppel & Wanneperveen en die willen we dan door mensen buiten de regio laten proeven. 

ACTIE VERLOPEN

Livar schnitzels  livar schnitzel

Schnitzel is misschien wel één van de meest gegeten vleesgerechten ter wereld. Logisch ook. Want wat is lekkerder dan een goeie (!) gepaneerde schnitzel op zijn tijd? Schnitzels zijn er in alle soorten en maten en ook van allerlei dieren, maar sowieso moet het vlees platgeslagen zijn, anders trekt het vlees krom.

In Oostenrijk gaat een schnitzel meestal in de frituurpan, voor een snelle bereiding en een krokant jasje. Thuis bakken wij 'm gewoon met boter in de koekenpan en hij past zo lekker in de dagelijkse keuken! Maar 

Limburgs Kloostervarken

Deze schnitzels komen van Livar, een klasse apart als het gaat om varkensvlees. The Butchery is al vanaf het begin official dealer van LIVAR en daar zijn we trots op. Vanwege de herkomst én vanwege de fijne eigenschappen van het vlees. Smaak als beloning voor goede zorg, is de slogan van LIVAR en daar is geen woord van gelogen. De dieren groeien stressvrij op en scharrelen vrij rond op de mooiste scharrelboerderijen (voornamelijk in Limburg), waar ze worden gevoerd met versgeteelde granen. Die herkomst proef je écht. 

Hoe werkt de actie?

Bij besteding van € 100 worden de LIVAR schnitzels automatisch toegevoegd aan je bestelling. We hebben een groot assortiment, van mooie steaks tot dagelijks vlees en van kant-en-klaar maaltijden tot low & slow vlees. Gooi dus vooral die vriezer vol, want je krijgt je vlees mooi diepgevroren geleverd! e kunt bij afrekenen zelf je leverdag kiezen en als je vóór 11.00 bestelt, kun je je bestelling dezelfde avond al in huis hebben. We leveren tussen 17.00 - 22.00...

Mocht je nog vragen hebben, stel ze gerust via 085-0408044 of [email protected]