Join the ButcherClub

Al bekend met the ButcherClub? Zo niet, dan bij deze! Wel zo handig om te weten, want zodra je een account aanmaakt, ben je automatisch 'lid'. Vanaf dat moment wordt er namelijk gespaard voor give-aways en toekomstige events. Hoe? Nou, elke € 10 is een Beefcoin waard, dus dat gaat alvast vanzelf. Verder krijg je Beefcoins toegekend voor o.a. het schrijven van reviews, het delen van jouw creaties met ons assortiment via #sharethegoodfoodfeeling en het aanbrengen van nieuwe ButcherClub leden. Zie het als een loyaliteitsprogramma, dat we steeds verder zullen uitbreiden. Voor wat, hoort wat immers...

Beefcoins verdienen

The ButcherClub draait dus in eerste instantie om Beefcoins verdienen. Dat gaat eigenlijk supermakkelijk.. Hoe? 

> Account aanmaken: 5 Beefcoins
> Elke € 10 bij een bestelling: 1 Beefcoin
> Review schrijven bij product: 2 Beefcoins
> Inschrijven nieuwsbrief: 5 Beefcoins
> Delen van een foodfoto met #sharethegoodfoodfeeling op instagram of facebook: 2 Beefcoins

En wat kun je dan precies met die Beefcoins? In eerste instantie betalen in The ButcherClub! Daar koop je o.a. Laguiole steakmessen, een slagersmes, een Butchery Cap, tickets tot events en meer. The ButcherClub is natuurlijk gloedjenieuw, dus gadgets zullen gaandeweg worden toegevoegd. Heel snel zal 'ie live komen. Maar sparen gebeurt dus al vanaf het moment dat je een account aanmaakt.

In je account kun je ook je ButcherClub Saldo bijhouden, dus dan weet je hoe je er voorstaat. Stay Tuned voor nieuwe give aways en bovenal... welkom bij de club...!