Delen
Share on Google+
  • Superieur vlees met eerlijke herkomst
  • Voor 12.00 besteld, Morgen in huis
  • Gratis bezorgd v.a. € 60 met Packs Special Care

Butchery Beefburgers

geen

Malse Butchery Beefburgers van door Lantinga Sr. geselecteerd rund uit de regio. 

Lees meer
Levertijd
1 dag
Land van Herkomst
Nederland
Opslagconditie
Vers
Beschikbaarheid
Op voorraad
Pas Butchery Beefburgers aan

* Verplichte velden

Je moet nog voor € 60,00 bestellen om gratis te verzenden!
Anderen bekeken ook

Productinformatie

Wat zijn Beefburgers?

Beefburgers zijn malse sappige burgers van gemalen rundvlees. Logisch. (H)eerlijk rundvlees om precies te zijn, wel zo fijn om te weten. Wat is het verschil dan met een hamburger? In ons geval het formaat en de kruiden. Onze Beefburgers zijn circa 140 gram per stuk (hamburgers rond de 100 gram per stuk) en alvast gekruid met een pittige bite. Mooie royale jongens dus!

Butchery Beefburger

Deze Beefburgers komen van ons premium huismerk Butchery Beef. Elke week gaat mijn vader Jan Lantinga Sr. bij vaste boeren uit de regio langs om persoonlijk ons rundvlees te selecteren. Boeren die goed zijn voor hun dieren en garant staan voor kwaliteit. Wij weten dus precies waar ons vlees vandaan komt, ver weg van de massaindustrie. Superbelangrijk natuurlijk, want die goede herkomst is niet alleen fijn voor het dier, maar komt de smaak en kwaliteit ook ten goede! De goede herkomst proef je dus ook aan deze Beefburgers van Butchery Beef. 


Butcher's Notes

Zomer of winter; een Beefburger is altijd goed. Lekker op de BBQ, maar ook perfect voor dagelijkse keuken AVG of tussen een broodje! 


Wat vind je van dit product?