• 9.6
    •  085 - 040 8044
    • Voor 11u besteld, zelfde avond in huis
    • Geleverd tussen 17u - 22u (ma-vr)
    • Kies zelf je leverdag

Cordon Bleu LIVAR

Cordon Bleu LIVAR, het Limburgs Kloostervarken. Smaak als beloning voor goede zorg!

Lees meer
Land van Herkomst
Nederland
Opslagconditie
Diepvries / Quickfrozen
Beschikbaarheid
Niet op voorraad
Je moet nog voor € 75,00 bestellen om gratis te verzenden!
  • Kies zelf je leverdag
  • Geleverd tussen 17u - 22u (ma-vr)
  • Gratis verzending v.a. € 75,00
Anderen bekeken ook

Productinformatie

Wat is een Cordon Bleu?

Cordon Bleu is echt wat je noemt een klassieker! Cordon Bleu is een gepaneerd varkensfiletlapje gevuld met ham en kaas. Deze komt van het übersmaakvolle Limburgs Kloostervarken, geroemd om zijn goede herkomst en dito smaak.

LIVAR Cordon Bleu 

Deze Cordon Bleu komt van Livar, ook wel bekend als het Limburgs kloostervarken. De oorsprong van deze varkens ligt op Abdij Lilbosch in het Limburgse Echt. Daar werden de dieren liefdevol verzorgd door monniken en kunnen de varkens in de kloostertuinen wroeten en rollen in de modder. Uiteraard leven niet alle varkens nog op Abdij Lilbosch, maar wél op de mooiste scharrelboerderijen. De maaltijd van LIVAR varkens bestaat uit vers geteelde Limburgse granen en dat goede leven proef je! Livar Cordon Bleu is dan ook supersmaakvol.


Bereidingswijze

Hoe bak je cordon bleu?

Laat de pan met een klontje boter goed heet worden. Bak de cordon bleus vervolgens -op middelhoog vuur- zo'n 6 tot 8 minuutjes aan de ene kant, draai de cordon bleu dan om en laat de andere kant ook 6 tot 8 minuten bakken. 


Butcher's Notes

Geen vlees wat je dagelijks moeten eten, maar op z'n tijd toch zo lekker! Zéker van Livar! Eigenlijk bijna een soort guilty pleasure...


Wat vind je van dit product?