• 9.5
    •  085 - 040 8044
    • Voor 11u besteld, zelfde avond in huis
    • Geleverd tussen 17u - 22u (ma-vr)
    • Kies zelf je leverdag

Kant-en-klare soepen & vleesgerechten? Bestel online bij the Butchery

Kant & Klaar

Oosterse vleesgerechten

Van Kip Kerrie tot Babi Pangang: onze huisgemaakte Oosterse vleesgechten hoef je alleen maar even op te warmen! 

Vleesgerechten kant&klaar

Van Black Angus Goulash tot Boeuf Bourguignon. Onze slagers hebben het met liefde voor je bereid!

Huisgemaakte soepen kant&klaar

Huisgemaakte soepen van onze chef Henri van Heerde. Alleen maar even opwarmen!

Familys per 6 personen

Big steakmenu per 4 personen

Classic menu per 2 personen

Steakmenu per 2 personen

7 Item(s)

Weergeven per pagina

Butchery's kant-en-klaar 

Heerlijke soepen, ambachtelijke vleesgerechten als Goulash en Boeuf Bourguignon, Oosterse favorieten als Babi Pangang en kip kerrie en de lekkerste stamppotten uit onze eigen keuken. Hier vind kant-en-klare maaltijdcomponenten, waarmee je in een handomdraai een heel diner op tafel zet. Zelf even rijst of aardappelen erbij koken en klaar ben je. En zelfs dat hoeft eigenlijk niet eens, want we hebben ook heerlijke kant-en-klare groente en aardappel gratins die je alleen maar even hoeft op te warmen. 

Gezonde maaltjes, dagvers voor je klaargemaakt in onze eigen keuken met kwalitatieve en (he)eerlijke producten, in alle mogelijke combi's. Voor als je even geen tijd of zin hebt om te koken, maar toch een gezonde prak wilt. Kan ook gewoon in de vriezer, zo heb je altijd wat in huis. Handig?

Al onze kant-en-klare maaltijdcomponenten komen uit eigen slagerij en worstmakerij. Voor als je graag gezond en lekker eet, maar geen tijd of zin hebt om hele maaltijden in elkaar te klussen. Bij ons geen kunstmatige toevoegingen, maar groente van de lokale groenteboer en uiteraard ons eigen kwalitatieve vlees. 

Na bereiding worden de maaltijdcomponenten (soepen, vleesgerechten, gratins, etc.) kraakvers ingevroren. Quickfrozen, dus met optimaal kwaliteitsbehoud. Verser kan dus bijna niet...

Dus vind je het fijn om altijd iets in huis te hebben? Leef je uit en gooi vooral je vriezer vol voor drukke dagen of lazy days! 

PS... Wist je dat we met Lantinga Slagerij & Catering Nederlands kampioen zijn geworden in het jaar 2019. Onder andere gekeurd op onze huisgemaakte kant-en-klaar maaltijden? Zijn we supertrots op!