• 9.5
  •  085 - 040 8044
  • Voor 11u besteld, zelfde avond in huis
  • Geleverd tussen 17u - 22u (ma-vr)
  • Kies zelf je leverdag

Iberico presa / pluma / carrillada

Bekijken als Rooster Lijst

3 Items

per pagina
Aflopend sorteren
 1. Carrillada Iberico (varkenswangen)

  Carrillada Iberico (varkenswangen)

  € 14,99 (ca. 500 gram)

  Morgen in huis

 2. Pluma Iberico

  Pluma Iberico

  € 39,99 (ca. 1000 gram)

  Morgen in huis

 3. Presa Iberico

  Presa Iberico

  Vanaf € 23,99 (ca. 700 gram)

  To € 30,99 (ca. 700 gram)

  Morgen in huis

Bekijken als Rooster Lijst

3 Items

per pagina
Aflopend sorteren

Iberico Presa online kopen?

Iberico Presa is varkensvlees van het Spaanse Iberico varken, afkomstig uit het deel tussen de nek en de schouders. Het is letterlijk vertaald de bal (presa) op de lomo (varkensfilet). De lomo wordt precies tot de nek weggehaald. De presa is daarom een apart braadstuk. Prachtig gemarmerd en zeker weten de moeite waard voor liefhebbers!

 

Iberico Pluma online kopen?

Pluma Iberico is vlees uit het deel net achter de nek. Het dankt zijn naam (pluma, ofwel veer in het Nederlands) aan zijn vorm. Het is namelijk een pluimvormig stukje varkensvlees boven de spiering en lage rib. Dit supermalse deel van het varken wordt eigenlijk enkel in Spanje versneden, want het vergt oprecht goede kennis en vaardigheden. Exclusief vlees van een exclusief varken dus.

Iberico Carrillada online kopen? Wat is Carrillada? Carrillada is een klassiek stoofgerecht van Spaanse varkenswangetjes, vooral populair in de omgeving van Madrid. Daar vind je dit stoofgerecht vaak op de kaart Carrilleras de cerdo ibèrico of Carrillada Ibérica. Iberico varkenswangen zijn supermooi vlees voor een slow cooking sessie en smaken extra lekker als ze worden gegaard in rode wijn of bier. Varkenswangen worden steeds gangbaarder en van Iberico heb je meteen de hoofdprijs te pakken.

Iberico vlees online kopen?

Dat is heel eenvoudig! Kies je favoriet, plaats je bestelling en wij regelen de rest!