• 9.6
    •  085 - 040 8044
    • Voor 11u besteld, zelfde avond in huis
    • Geleverd tussen 17u - 22u (ma-vr)
    • Kies zelf je leverdag

Disclaimer

Deze website, de ontwerpen daarvan, de teksten en het beeldmateriaal is eigendom van The Butchery of van de wettige eigenaar(s) van wie een licentie is  verkregen. Het is niet toegestaan om deze site of gedeelten daarvan openbaar te maken of te kopiëren zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van The Butchery. 

The Butchery behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen op de website met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving door te voeren.

Het is mogelijk dat informatie die op de site wordt gepubliceerd niet geheel volledig is. De prijzen op deze website zijn in euro's incl. 6% BTW op voeding en etenswaren en 21% BTW op overige producten en diensten, onder voorbehoud van fouten en prijswijzigingen.

The Butchery is niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website via Internet verzonden worden.

Links naar andere sites
Op deze website tref je een aantal links naar andere websites. Hoewel deze websites met zorg zijn geselecteerd, kan The Butchery geen enkele verantwoordelijkheid dragen voor de juistheid van de op deze sites gepresenteerde informatie. Indien deze links geactiveerd worden, verlaat men de website van The Butchery.  Ook draagt The Butchery geen enkele verantwoordelijkheid voor de omgang met je persoonsgegevens door de organisaties die eigenaar zijn van deze websites die je bezoekt.


Vragen

Voor vragen of opmerkingen over de disclaimer van The Butchery kun je contact met ons opnemen via info@butchery.nl