Domaine M Carillon Santenay Blanc
Domaine Marguerite Carillon Santenay Blanc
Na een strenge selectie worden de druiven geplukt en in kleine kratten getransporteerd naar de wijnproductiekelder. De alcoholische fermentatie vindt plaats in temperatuur gecontroleerde roestvrijstalen tanks op maximaal 16°C. Vervolgens rijpen de wijnen in roestvrijstalen vaten tussen de 9 en 10 maanden.
Mooie ronde en volle wijn gemaakt van druifsoort Chardonnay, waarin je een vleugje citroen kunt proeven.
Lekker bij
Probeer deze wijn eens in combinatie met lamsrack. De Santenay Blanc en zijn lichte vette tonen vullen de romige smaak van lam goed aan. Een heerlijke wijn en spijs combinatie!
Domaine Marguerite Carillon
Alle wijnen van Domaine Marguerite Carillon zijn gemaakt met respect voor de Bourgondische tradities. Het klimaat kent een continentale invloed: hete zomers en droge herfstperiodes, die nodig zijn voor de juiste rijping van de druiven. Deze klimatologische omstandigheden bevorderen de verrijking van suiker en kleuring in de druiven.
Domaine M Carillon Santenay Blanc
Informeer me wanneer dit product op voorraad is
- Vanavond in huis of kies zelf je leverdag.
- Vanaf € 75,- GRATIS verzending.
-
Productinformatie
-
Reviews
Domaine Marguerite Carillon Santenay Blanc
Na een strenge selectie worden de druiven geplukt en in kleine kratten getransporteerd naar de wijnproductiekelder. De alcoholische fermentatie vindt plaats in temperatuur gecontroleerde roestvrijstalen tanks op maximaal 16°C. Vervolgens rijpen de wijnen in roestvrijstalen vaten tussen de 9 en 10 maanden.
Mooie ronde en volle wijn gemaakt van druifsoort Chardonnay, waarin je een vleugje citroen kunt proeven.
Lekker bij
Probeer deze wijn eens in combinatie met lamsrack. De Santenay Blanc en zijn lichte vette tonen vullen de romige smaak van lam goed aan. Een heerlijke wijn en spijs combinatie!
Domaine Marguerite Carillon
Alle wijnen van Domaine Marguerite Carillon zijn gemaakt met respect voor de Bourgondische tradities. Het klimaat kent een continentale invloed: hete zomers en droge herfstperiodes, die nodig zijn voor de juiste rijping van de druiven. Deze klimatologische omstandigheden bevorderen de verrijking van suiker en kleuring in de druiven.