Delen
Share on Google+
  • Superieur vlees met eerlijke herkomst
  • Voor 12.00 besteld, Morgen in huis
  • Gratis bezorgd v.a. € 60 met Packs Special Care

Dry aged Cote de Boeuf Holstein

geen

Dry aged cote de boeuf van het Holstein rund.

Lees meer
Levertijd
1 dag
Land van Herkomst
Nederland
Opslagconditie
Vers
Beschikbaarheid
Op voorraad
Pas Dry aged Cote de Boeuf Holstein aan

* Verplichte velden

Je moet nog voor € 60,00 bestellen om gratis te verzenden!
Anderen bekeken ook

Productinformatie

Dry Aged Cote de Boeuf 

Cote de Boeuf Holstein is als het ware rib eye aan één stuk met been, in Amerika ook wel bekend als Ribsteak of Prime Rib. Een prachtig stuk vlees met fraaie marmering en een  smaakvol vetrandje.

Voor menig liefhebber is Cote de Boeuf het lekkerste stuk van het rund. Het vlees is vergelijkbaar met rib eye, maar dan met het been er nog aan. Het vlees is mals en goed dooraderd, heeft een klein vetrandje en dankt zijn smaak onder andere aan het rijpen en bereiden aan het been. Het vlees zit zich aan de voorkant (tussen de dunne lende en de hals) van het rund, daar waar de minste spieren zijn. Dit zorgt voor wat vetter vlees dat fijn van structuur is en smelt in de mond. 

Deze Cote de Boeuf Holstein is dry aged in een speciale rijpingskast, waardoor het zachter en voller van smaak wordt én met een malse structuur. De smaak van een vakkundig gerijpte Cote de Boeuf is oprecht een beleving!

Cote de Boeuf Holstein

Deze Côte de Boeuf komt niet van een vleeskoe, maar van een melkkoe, namelijk van het zwart-wit gevlekte Holstein ras. Deze oude melkkoe heeft al heel wat melk gegeven heeft relatief weinig spiermassa. Dat zorgt voor romig vlees rijk van vet en door de marmering staat het vlees bol van smaak. Veel fijnproevers zweren bij de smaak van Holstein rund en ook niet onbelangrijk: de dieren hebben vaak een gelukkig leven in de wei achter de rug. Cote de Boeuf Holstein is oprecht een must try, als je het mij vraagt!


Butcher's Notes

Côte de Boeuf van smaakvol Holstein, wat moet ik daar nog aan toevoegen. Ik ben slager en als slager vind je dit gewoon de bom. Heerlijk mals vlees, áán het been en mooi gemarmerd van een melkkoe met weinig spiermassa. Kun je mij prima voor wakker maken...


Wat vind je van dit product?