Als je op werkdagen voor 11.00 je bestelling plaatst, kun je kiezen voor levering dezelfde avond tussen 17.00 - 22.30 (via Trunkrs). Je ontvangt een track & trace mail waarmee je je pakket kunt volgen. Rond 15.00 wordt het verwachte aflevertijdstip specifieker (tijdsframe van ongeveer 2 uur).
Op de afrekenpagina staat automatisch het snelste levermoment geselecteerd. Mocht je onverhoopt niet thuis zijn of je bestelling liever op een andere dag ontvangen, dan kan je via de kalender in de check-out gemakkelijk een andere leverdag kiezen. Naast het kiezen van de leverdag, heb je ook keuze in het levermoment: 's avonds of overdag.
Bij besteding vanaf €75 versturen we je bestelling helemaal gratis! Onder de €75,- vragen we een bezorgvergoeding van €6,95 voor avondlevering en €7,95 voor daglevering.
Wist je dat als je een account bij ons aanmaakt, dat je automatisch meespaart in ons loyaliteitsprogramma? Zo spaar je gemakkelijk gratis producten bij elkaar! Elke €10 die je besteedt is 3 beefcoins waard, bij besteding van €125 krijg je 100 bonus beefcoins en bij bestellingen boven de €250 worden je beefcoins verdubbeld! Zo gaat dat wel heel hard..
Wie is er nou niet gek op een beetje fried chicken? En dan bedoel ik niet zo'n triest en lauw stuk kip uit een bucket, maar chicken dat met liefde is klaargemaakt. En dat kun je heel eenvoudig zelf!
Crispy and juicy perfection met een buffalo saus waar je spontaan van gaat dansen! Dat is wat jij wilt en dat is wat je zal krijgen met dit recept.
Marineer de kippendijen in de karnemelk met een scheut sriracha hot sauce en laat dit minimaal 12 uur staan.
Bedek de dijen individueel met bloem en druk stevig aan. Frituur de dijen 4 min op 150C en daarna 2min op 180C of tot goudbruin.
Mix de creme fraiche, blauwe kaas en mayonaise samen tot een gladde massa ontstaat. Hou je echt heel veel van blauwe kaas? Prima dan gooi je er meer bij! Wie ben ik om jou tegen te houden? Go wild, 'light' is dit recept toch al niet.
Doe in een pan de Frank's hot sauce, boter en honing en laat dit warm worden. Dompel de krokante kippendijen in de hot sauce tot dat ze mooi glimmen.
Plaats op een getoast brioche broodje de augurk, blue cheese saus, rucola en 2 dijen per broodje. Ik gooi er soms ook nog bacon op, een paar extra calorieën kan geen kwaad lijkt me en bacon is altijd een goed idee! Zelfde geldt van cheddar...