• 9.6
  •  085 - 040 8044
  • Voor 11u besteld, zelfde avond in huis
  • Geleverd tussen 17u - 22u (ma-vr)
  • Kies zelf je leverdag

Rundvleespakket 20dgn (biologisch gehouden)

20 daags rundvleespakket (2 personen)

- Entrecote double of rib-eye double (400 gram)

- Kogelbiefstuk (2x 150 gram)

- Pepersteaks (2x 150 gram)

- Duitse biefstukken (2x 150 gram)

- Tartaartjes (2x 150 gram)

- Riblappen (400 gram)

- Goulash kant&klaar (500 gram)

- Hachee kant&klaar (700 gram)

- Cheddar/Jalapeno burgers (2x 2x140 gram)

- Schenkel (300 gram)

- Rundergehakt (3x 300 gram)

- Hamburgers (3x 2x150 gram)

- Rundersaucijsjes (3x 2x150 gram)

Lees meer
Land van Herkomst
Nederland
Opslagconditie
Diepvries / Quickfrozen
Beschikbaarheid
Op voorraad
Pas Rundvleespakket 20dgn (biologisch gehouden) aan

* Verplichte velden

 • Kies zelf je leverdag
 • Geleverd tussen 17u - 22u (ma-vr)
 • Tijdelijk Gratis verzending 

Productinformatie

Rundvleespakket van biologisch gehouden Limousins

Nieuw in ons assortiment en daar zijn we heel heel blij mee. Rundvleespakketten! En niet zomaar een rundvleespakket. In het kader van kop tot staart, kun je nu de vriezer vullen met het mooiste rundvlees van biologisch gehouden Drents Landschapsrund tegen écht een gunstige prijs. In het Drentse land hebben ze Schotse Hooglanders en Limousins lopen. De rundvleespakketten van The Butchery komen van Limousins. Dit rundvleespakket bestaat uit vlees voor 20 dagen (2 personen). Hier moet je dus een maand mee uit de voeten kunnen. Reken maar uit…

Wat is het Drents Landschapsrund?

Grazers van het Drentse landschap noemen we deze runderen (Schotse Hooglanders en Limousins). Stichting het Drentse Landschap beheert zo’n achtduizend hectare natuurlandschap en doet dat zo zorgvuldig mogelijk. Net zoals vroeger grazen er weer honderden runderen en schapen. De dieren voeden zich met alles wat het Drentse Landschap te bieden heeft en dragen zo hun steentje bij aan de vegetatie. Door voedingsstoffen te onttrekken aan het land, krijgen oude plantsoorten namelijk weer nieuwe kansen. Overbegrazing is echter niet de bedoeling. Daarom vindt er jaarlijks een selectie plaats. Sommige dieren worden elders ingezet, sommigen niet. Hoe dan ook hebben de grazers van het Drentse landschap een heerlijk leven gehad en omdat ze altijd in een natuurlijke omgeving hebben geleefd, is het vlees van absolute topkwaliteit. Win-win dus. Kwaliteitsvlees als beloning voor goede zorg. De dieren zijn biologisch gehouden en in de natuur opgegroeid:

 • Het gras dat de dieren eten, is niet bemest met kunstmest.
 • Ook andere schadelijke middelen worden niet toegepast.
 • De dieren eten puur natuur.
 • Vlees van het Landschap voldoet aan alle eisen die aan de producten van de biologische landbouw gesteld worden.

Limousins in het Drentse Landschap

Limousin runderen zijn bruin/roodachtig met een lichtere kop. Ze doen het vooral goed in de rijkere en drogere beekdalen, maar ook op grazige gebieden. Het is een typisch vleesras dat zijn naam dankt aan de Franse streek rondom de stad Limoges. Er lopen momenteel zo’n 300 Limousin runderen in het Drentse Landschap. Van voorjaar t/m najaar, want in tegenstelling tot de Schotse Hooglanders gaan de Limousins ’s winters op stal. Deze biologisch gehouden Limousins zijn echt een klasse apart en het rundvleespakket voor 20 dagen is absoluut gunstig geprijsd!


Butcher's Notes

Ik ben groot voorstander van vleespakketten, want wie houdt er nu wél van voedselverspilling. Bovendien: soms moet je eens out-of-the-box denken en met zo'n pakket maak je misschien eens iets anders klaar. En last but not least: op deze manier is biologisch gehouden vlees betaalbaar te houden. Reken het zelf maar uit!


Wat vind je van dit product?