The Butchery maakt gebruik van Cookies om de site te kunnen blijven optimaliseren en jou een fijne gebruikerservaring te kunnen bieden. Door gebruik te maken van onze website, stem je hier automatisch mee in.
T-Bone Black Angus USA
T-bone steak van certified USA Black Angus. As good as it gets...
Productinformatie
Wat is een T-Bone Steak?
T-Bone steak - de naam zegt het al - kenmerkt zich door het t-vormige bot dat de entrecote van de ossenhaas scheidt. Een populaire steak voor vleesliefhebbers; qua grootte, maar vooral omdat het twee hele fijne - misschien wel de fijnste - stukken van het rund bevat. De T-Bone lijkt op een porterhouse steak, maar er is een verschil, namelijk dat de Porterhouse doorgaans meer ossenhaas bevat in verhouding tot entrecote. Een kwestie van smaak dus!
Ingredienten
Butcher's Notes
Het malse van de ossenhaas gecombineerd met het rijke vetrandje van de entrecote; dat is toch the best of two worlds? Als je vlees aan bot grilt, geeft dat bovendien een heerlijk rijke smaak. Ik kluif het allerliefst het bot af en dat kan lekker als je thuis bent!