Magere runderlapjes Blonde d'Aquitaine

Magere runderlappen kun je lekker de hele dag op laten staan in bijvoorbeeld wijn en laurier om vervolgens te genieten van mals, maar mager draadjesvlees. Kan gewoon op de maandag dus!
Bert-Jan Lantinga
Wat zijn magere runderlapjes?
Magere runderlapjes vallen onder de categorie ‘draadjesvlees’. Het vlees wordt gesneden uit de dikke delen en is ideaal om langzaam te stoven of braden. Magere runderlapjes zijn wat minder gemarmerd dan bijvoorbeeld riblappen en sukade, maar na langzame bereiding nog altijd mals. Tip: door het gebruik van ‘zure’ ingrediënten als bijvoorbeeld tomaten, wijn of wat azijn wordt het vlees malser bij de bereiding.
Runderlapjes van Blonde d'Aquitaine
Ons standaard rundvlees, oftewel Blonde d'Aquitaine, is alles behalve standaard. Elke week selecteert mijn vader Jan Lantinga Sr. bij vaste boeren uit de regio handmatig ons rundvlees. Kwaliteit en herkomst gegarandeerd! Met deze magere runderlappen van Blonde d'Aquitaine heb je dus (h)eerlijk vlees in handen, ver weg van de vleesschandalen en massaindustrie.
Ingredienten
100% rundvleesVoedingswaarde
Type | Per 100g |
---|---|
Energie (kJ) | N/B |
Energie (kcal) | N/B |
Vet (g) | N/B |
Verzadigd vet (g) | N/B |
Koolhydraten (g) | N/B |
Suikers (g) | N/B |
Vezels (g) | N/B |
Eiwitten (g) | N/B |
Zout (g) | N/B |
Magere runderlapjes Blonde d'Aquitaine
Informeer me wanneer dit product op voorraad is
- Morgen in huis of kies zelf je leverdag
- Vanaf € 100,- GRATIS bezorging.
- Flash-frozen en vacuüm verpakt

Magere runderlappen kun je lekker de hele dag op laten staan in bijvoorbeeld wijn en laurier om vervolgens te genieten van mals, maar mager draadjesvlees. Kan gewoon op de maandag dus!
Bert-Jan Lantinga
-
Productinformatie
-
Voedingswaarde
-
Reviews
Magere runderlappen kun je lekker de hele dag op laten staan in bijvoorbeeld wijn en laurier om vervolgens te genieten van mals, maar mager draadjesvlees. Kan gewoon op de maandag dus!
Bert-Jan Lantinga
Wat zijn magere runderlapjes?
Magere runderlapjes vallen onder de categorie ‘draadjesvlees’. Het vlees wordt gesneden uit de dikke delen en is ideaal om langzaam te stoven of braden. Magere runderlapjes zijn wat minder gemarmerd dan bijvoorbeeld riblappen en sukade, maar na langzame bereiding nog altijd mals. Tip: door het gebruik van ‘zure’ ingrediënten als bijvoorbeeld tomaten, wijn of wat azijn wordt het vlees malser bij de bereiding.
Runderlapjes van Blonde d'Aquitaine
Ons standaard rundvlees, oftewel Blonde d'Aquitaine, is alles behalve standaard. Elke week selecteert mijn vader Jan Lantinga Sr. bij vaste boeren uit de regio handmatig ons rundvlees. Kwaliteit en herkomst gegarandeerd! Met deze magere runderlappen van Blonde d'Aquitaine heb je dus (h)eerlijk vlees in handen, ver weg van de vleesschandalen en massaindustrie.
Ingredienten
100% rundvleesVoedingswaarde
Type | Per 100g |
---|---|
Energie (kJ) | N/B |
Energie (kcal) | N/B |
Vet (g) | N/B |
Verzadigd vet (g) | N/B |
Koolhydraten (g) | N/B |
Suikers (g) | N/B |
Vezels (g) | N/B |
Eiwitten (g) | N/B |
Zout (g) | N/B |