• 9.5
  •  085 - 040 8044
  • Voor 11u besteld, zelfde avond in huis
  • Geleverd tussen 17u - 22u (ma-vr)
  • Kies zelf je leverdag

Blog

 1. ACTIE: LIVAR Braadworst zontomaat/parmigiano cadeau

  Geplaatst in Butchery Actie
  ACTIE: LIVAR Braadworst zontomaat/parmigiano cadeau
  ACTIE VERLOPEN 4X LIVAR braadworst zontomaat/parmigiano cadeau!

  Deze week wederom een leuke weggeef, al zeggen we het zelf. Zoals de meesten van jullie wel weten hebben we een eigen ambachtelijke worstmakerij, waar dus ook onze braadworsten met veel liefde worden gemaakt. Deze week zijn er nieuwe gemaakt: LIVAR braadworst met zontomaat en parmigiano. Zelf vinden we ze heerlijk, maar we zijn natuurlijk ook benieuwd wat jij vindt. Daarom krijg je 4 LIVAR braadworsten in deze gloednieuwe smaak cadeau bij besteding van € 100!

 2. Himalaya Zoutmolen Cadeau

  Geplaatst in Butchery Actie
  Himalaya Zoutmolen Cadeau

  ACTIE VERLOPEN
  Eén van die dingen die standaard in elke (buiten)keuken zou moeten staan: een mooie zoutmolen. Want hoewel wij zelf nogal fan zijn van seasalt flakes, is een molen met zee- of himalayazout onmisbaar om bijvoorbeeld gegrilde groenten en bepaalde soorten vlees mee op te leuken. Daarom geven we deze week zout molens weg bij bestellingen vanaf € 100. 

 3. Gratis braadthermometer

  Geplaatst in Butchery Actie
  Gratis braadthermometer
  ACTIE VERLOPEN Gratis kernthermometer bij besteding van € 100 

  Omdat tegenwoordig alle dagen op elkaar lijken en we merken dat er door het hele land meer dan ooit BBQ's staan te roken, hebben we een mooie actie bedacht. Want het mooie weer is dan wel weer een cadeautje in deze bizarre tijd. Hoe ellendig ook, we moeten er maar het beste van maken. Daarom hebben we deze week een mooie actie. Bij besteding van € 100 krijg je van ons een handige braadthermometer cadeau. Misschien een mooi moment om eens iets nieuws te braden? Een mooi low & slow braadstuk, short ribs, pulled pork...

 4. Wagyu Burgers Cadeau

  Geplaatst in Butchery Actie
  Wagyu Burgers Cadeau
  ACTIE VERLOPEN! Gratis Wagyu burgers 

  A BURGER A DAY KEEPS THE DOCTOR AWAY... Not. Helaas. Was het maar zo'n feest. Maarrrrr... een fijne burger kan de dag wel nét een beetje leuker maken. Nu het Corona Virus orde van de dag is en we allemaal (ja allemaal!!) waar mogelijk binnen moeten blijven, gaat de verveling bovendien wel een beetje toeslaan. Het enige voordeel van thuiswerken, is dat je zelf 'in charge' bent van wat je eet. Een broodje hamburger voor lunch? Kan gewoon! Wij geven daarom twee burgers van 140 gram cadeau bij bestellingen vanaf € 100.-

 5. Quickfrozen: hoe wat en waarom?

  Quickfrozen: hoe wat en waarom?
  Quickfrozen / Flashfrozen: hoe, wat en waarom

  Het is je wellicht al opgevallen, maar bij een groot deel van ons assortiment zie je als opslagconditie ‘quickfrozen’ staan. Maar wat houdt dat nu precies in en waarom zou je kiezen voor quickfrozen vlees?

 6. Kerskalkoen die zeker lukt!

  Geplaatst in In de Pers

  Hanneke van den Berg is Culinair Redacteur van de kranten van Holland Media Combinatie (Noordhollands Dagblad, Haarlems Dagblad, Leidsch Dagblad en Gooi- en Eemlander). In de weekendbijlage van vandaag schreef ze in haar column over haar culinaire trauma, namelijk kalkoen. Maar het goede nieuws: haar trauma is weggenomen. Door Butchery's gevulde kerstkalkoen!

 7. Gratis kernthermometer voor Earlybirds!

  Geplaatst in Butchery Actie
  Gratis kernthermometer voor Earlybirds!
  Gratis kernthermometer bij vroege kerstbestellingen

  Om maar met de deur in huis te vallen: Bestellingen die voor 15 december bij ons binnenkomen en in de week van 16 t/m 20 december geleverd moeten worden (datum kies je zelf bij afrekenen), krijgen van ons een gratis kernthermometer meegeleverd. Een win-win situatie en hieronder lees je waarom! 

  De december feestmaand is aangebroken en de drukte neemt flink toe in onze winkels en online. Zijn we hartstikke blij mee natuurlijk. Pakjesavond is in volle gang en eigenlijk geldt dat ook al voor kerst. De gourmet vliegt de deur uit en de kalkoenen, kersthammen en rollades zijn niet aan te slepen. Super!

  Plaats voor 15 december je kerstbestelling!

  Vanzelfsprekend vergt die drukte een strakke planning en her en der wat nachtwerk. Doen we met liefde, want wij vinden dit de mooiste periode van het jaar. Maar dat neemt natuurlijk niet weg dat wij blij worden van

 8. Thuis uit eten met Butchery’s ‘Bijna-Klaar-Menu’s

  Thuis uit eten met Butchery’s ‘Bijna-Klaar-Menu’s

  Nu al stress voor het kerstdiner? Dan hebben we  goed nieuws. We hebben namelijk een nieuw concept: thuis uit eten met ‘bijna-klaar-menu’s. Met deze culinaire driegangenmenu’s wordt je kerstdiner ineens een fluitje van een cent. Dat wordt dus indruk maken. Sowieso.

 9. Of je worst lust

  Of je worst lust

  Wist je dat onze worst en vleeswaren uit eigen worstmakerij komen? Onze Meester Worstmaker Henri van Eerde zwaait er de scepter en doet dat al jaren met heel veel passie. Puur ambacht dus. Zijn we trots op!

 10. Churrasco Spiesen met Iberico braadworst cadeau!

  Churrasco Spiesen met Iberico braadworst cadeau!

  Wel eens gehoord van Churrasco Spiesen, stalen spiesen met houden handvat voor de echte Braziliaanse rodizio? Nou, wij geven ze weg.

Pagina