Blog

 1. Butchery's Kerstactie Het Vergeten Kind

  Butchery's Kerstactie Het Vergeten Kind
  Het Vergeten Kind Kerstactie

  Wij (Bert-Jan en Suzanne, oprichters Butchery) komen uit een enerverend Sinterklaasweekend gerold met onze kids (4 en 7) en zoals altijd zijn de meiden weer straalverwend. Hoort erbij, zou je denken, maar wij zijn ons er erg van bewust dat dit helemaal niet vanzelfsprekend is voor alle kinderen in Nederland. Dit weekend kwam dit weer eens uitvoerig ter sprake en wéér zaten we met een knoop in de maag op de bank. Tijd voor actie dus! Want als we maar een kleine bijdrage kunnen leveren, doen we dat natuurlijk. En wat is dan een mooiere stichting dan Het Vergeten Kind?

 2. Butchery Kampioen Noordelijke Slagersmanifestatie!

  Butchery Kampioen Noordelijke Slagersmanifestatie!
  Lantings / Butchery kampioen Noordelijke Slagers Manifestatie 2021

  Hoewel we onder de naam The Butchery leveren door het hele land, is Lantinga Slagerijen het kloppende hart van onze organisatie. That's where the magic happens! Daar bieden we dagelijks aan onze klanten een breed vers assortiment én worden de bestellingen voor The Butchery klaargemaakt en ingepakt. Puur ambacht dat landelijk wordt uitgerold. Onze steaks worden dubbelgetrimd en zelf versneden, onder andere de vleeswaren, worsten, burgers en soepen worden ambachtelijk bereid in eigen worstmakerij. En dat ambacht betaalt zich uit. Tijdens de Vakwedstrijd Noordelijke Slagers Manifestatie zijn we namelijk uitgeroepen tot Kampioen en daarnaast kwamen we als winnaar van Regio Drenthe uit de bus én als rubriekswinnaar van de rubriek vleeswaren & specialiteiten. En die specialiteiten komen dus allemaal uit eigen Worstmakerij. Zijn we supertrots op!

  Vakwedstrijden Noordelijke Slagers Manifestatie 2021 
 3. 3 Halloween Recepten

  3 Halloween Recepten

  Even wat gezelligs in deze herfstige dagen. Het is immers bijna Halloween en dat roept nu eenmaal gezellige beelden op. Jeremy maakte voor ons drie op deze vrolijke feestdag geïnspireerde recepten: Feetloaf, Halloweenies en – jawel – Wuhan Wings. Krijg je al trek? 

 4. Butchery Bratwurst Battle

  Geplaatst in The Butchery
  Butchery Bratwurst Battle

  Jetzt geht’s los! Als vervolg op de succesvolle Butchery Burger Battle presenteren wij de Butchery Bratwurst Battle. Het is oktober, ‘t wordt koud, donkerder, de winter komt in zicht en wij staan te trappelen om richting Alpen af te reizen. Wintervibes all over en Bratwurst hoort daar helemaal bij. Bovendien zijn we wel toe aan een potje battlen. Om de – enigszins saaie – oktobermaand wat op te leuken hebben we dus iets leuks bedacht: De Butchery Bratwurst Battle. Mét 20% korting op ALLE worstjes en mooie prijzen om te winnen!

 5. The ButcheryClub

  Geplaatst in De ButcherClub
  The ButcheryClub

  Al bekend met the ButcherClub? Wel zo handig, want zodra je een account aanmaakt ben je automatisch 'lid' en spaar je mee in ons loyaliteitsprogramma. 

 6. Tips voor Vaderdag!

  Geplaatst in Feestdagen
  Tips voor Vaderdag!
  Vaderdag cadeaus!

  Al een cadeau voor vaderdag? Niet? We got your back! We hebben namelijk verschillende giftcards vanaf €10, maar ook mooie spiesenpakketten en natuurlijk de wereld aan dikke vette steaks. En als je in de opmerkingen aangeeft dat je er een handgeschreven kaartje bij wilt, doen we dat met liefde!

 7. Het Grote Moederdag Menu

  Het Grote Moederdag Menu

  Met vaderdag vliegen de dikke vette steaks je om de oren, maar met Moederdag zijn het voornamelijk ontbijtjes die de revue passeren. Oók heel lekker, maar waarom niet en/en? Iedereen weet: liefde gaat door de maag.  Een uitgelezen kans om culinair uit te pakken dus. Thuis uit eten! Hier wat inspiratie voor een menu.

 8. Koningsdag recepten waar je de blits mee maakt

  Koningsdag recepten waar je de blits mee maakt

  Koningsdag komt eraan en inmiddels zijn we (helaas) helemaal gewend om thuis de slingers op te hangen. Met je huisgenoten. En één gast. Maar dat is misschien wel des te meer reden om wat extra’s te doen. Zodat niet elke dag hetzelfde is, zeg maar ;-) Misschien wat vrienden op de zoom voor de sociale touch. En dan maar zorgen dat jij de állerlekkerste happen op tafel hebt natuurlijk. Hieronder 12 Koningsdag recepten met een feestelijke touch... Twaalf inderdaad. Wilde eigenlijk een top 10 maken, maar kon niet stoppen. Knal die tafel maar vol, zou ik zeggen... :-)

 9. 10 tips voor de Paasbrunch

  10 tips voor de Paasbrunch

  Pasen komt eraan en die is natuurlijk niet is natuurlijk niet compleet zonder een uitgebreide Paasbrunch! Dat kan natuurlijk met een eitje en een croissantje, maar je kunt óók all the way gaan! Want dat is wel een beetje het leuke aan een paasbrunch. Alles kan en mag en neem er vooral lekker de tijd voor. Geen inspiratie? Wij hebben 10 tips voor je op een rijtje gezet!

 10. Winter BBQ? Let’s go!

  Geplaatst in The Butchery
  Winter BBQ? Let’s go!

  We leven momenteel in een winterwonderland, dus daar wil je zo veel mogelijk van genieten natuurlijk! Waarschijnlijk kunnen we zelfs de ijzers weer onderbinden en wat is er dan mooier dan na een goeie sessie de BBQ aan te slingeren. Muts op, Gluhweintje dazu en gaan met die banaan. Want met een beetje voorbereiding kun je prima buiten vertoeven. Hier dus alvast een paar tips!