Blog

 1. Slagerij Lantinga (Butchery) Nederlands Kampioen!

  Slagerij Lantinga (Butchery) Nederlands Kampioen!

  Slagerij Lantinga - en daarmee ook The Butchery - is afgelopen week tijden de prestigieuze internationale slagersvakwedstrijd gekroond tot Nationaal Kampioen. Mede onze kant-en-klaar maaltijden behaalden de hoogste score en daar zijn we waanzinnig trots op. Om dat te vieren, geven we 10% korting op onze maaltijden!

 2. Woensdag Gehaktdag

  Geplaatst in Wist-je-dat?

  Waarom Woensdag Gehaktdag? Nou, da's een oude traditie. Maar hoewel wij de hele week door kilo's gehakt verkopen, blijft de traditie in ere, that's for sure. Geloof het of niet, maar op woensdag verkopen in onze winkels nog altijd by far het meeste gehakt. Benieuwd hoe deze traditie is ontstaan?

 3. Good news travels fast

  Geplaatst in In de Pers
  Good news travels fast

  'Als je het bij online slager The butchery niet vindt, dan nergens...' Mooie woorden in de kersteditie van Delicious Magazine! 

 4. Gourmet online bestellen

  Gourmet online bestellen

  Gourmet DeLuxe, kindergourmet en maar liefst 17 (!) kleine bakjes gourmetvlees waarmee je je ultieme gourmetschotel kunt samenstellen. De decembermaand kan beginnen! Benieuwd hoe wij te werk gaan?

 5. Slager Carst-Jan v/d Wetering Algemeen Jongerenkampioen van NL!

  Slager Carst-Jan v/d Wetering Algemeen Jongerenkampioen van NL!

  Hoewel we onder de naam The Butchery leveren door het hele land, is Lantinga Slagerij & Vershuis het kloppende hart van onze organisatie. That's where the magic happens! Daar bieden we dagelijks aan onze klanten een breed vers assortiment én worden de bestellingen voor The Butchery klaargemaakt en ingepakt. Puur ambacht, dat we nu landelijk uitrollen. Daarom willen we graag even het volgende met jullie delen. Wij zijn namelijk gierend trots op onze Nederlands Jongerenkampioen Carst-Jan van de Wetering, maar ook op de bekroningen van onze winkels in Meppel en Wanneperveen.

 6. The ButcherClub

  Geplaatst in De ButcherClub
  The ButcherClub

  Al bekend met the ButcherClub? Wel zo handig, want zodra je een account aanmaakt ben je automatisch 'lid' en spaar je mee in ons loyaliteitsprogramma. 

 7. Meet The Butchery

  Meet The Butchery

  Ja hoor, we zijn losssss! Al twee jaar zijn we achter de schermen bezig met The Butchery, dus tijd om éindelijk de luiken open te gooien. Welkom! Onder 't mom GOOD FOOD, GOOD MOOD vind je hier een uitgebreid slagersassortiment, varierend van een pond gehakt en een kipfiletje tot luxe steaks van de mooiste vleesrassen. Maar ook wijn, deli, groenten, brood, sweets, recepten, een heuze ButcherClub en meer... Een platform waar foodies zich hopelijk thuisvoelen dus. Weten hoe The Butchery is ontstaan?