Blog

 1. Winter BBQ? Let’s go!

  Geplaatst in The Butchery
  Winter BBQ? Let’s go!

  We leven momenteel in een winterwonderland, dus daar wil je zo veel mogelijk van genieten natuurlijk! Waarschijnlijk kunnen we zelfs de ijzers weer onderbinden en wat is er dan mooier dan na een goeie sessie de BBQ aan te slingeren. Muts op, Gluhweintje dazu en gaan met die banaan. Want met een beetje voorbereiding kun je prima buiten vertoeven. Hier dus alvast een paar tips!

 2. Kies zelf je cadeau!

  Geplaatst in Butchery Actie
  Kies zelf je cadeau!

  Omdat we helaas nog wel een tijdje met een lockdown moeten dealen, wordt het voorlopig nog wel even thuis-uit-eten. Je moet er zelf een feestje van maken en onderstaande weggevers helpen je daar wellicht een handje bij! Je ontvangt ons vlees quickfrozen, dus kan zo de vriezer in. Inslaan dus maar...

 3. ACTIE: Black Angus ribeye cadeau

  Geplaatst in Butchery Actie
  ACTIE: Black Angus ribeye cadeau
  ACTIE VERLOPEN

  Deze week een prachtsteak als weggever, namelijk een 250 grams ribeye van Australisch Black Angus Beef. Je krijgt 'm cadeau bij besteding van €125! 

 4. The Butchery X Vinobox

  Geplaatst in The Butchery
  The Butchery X Vinobox

  Soms komt er ineens iets op je pad, waarvan je denkt dat het je aanbod nog verder kan ondersteunen. Vinobox is zo ‘iets’.  Als fervent wijnliefhebbers zijn we al een tijdje op zoek naar een fijne partner. Omdat we vinden dat je bij je leest moet blijven, willen we het namelijk graag ‘gewoon’ bij vlees houden. Is al gevarieerd genoeg immers. Wij zijn slagers, in hart en nieren. Maar wel échte foodies en wat ons betreft hoort bij een fijne steak ook een fijne wijn op z’n tijd. En dat laten we dus liever aan de expert over.

 5. Gratis Ballen!

  Geplaatst in Butchery Actie
  Gratis Ballen!

  Deze week weer een nieuwe give away, namelijk 4 gehaktballen in jus bij bestellingen v.a. € 75! Deze huisgemaakte ballen behoren absoluut tot de bestsellers in onze winkels in Meppel & Wanneperveen en die willen we dan door mensen buiten de regio laten proeven. 

 6. Actie: 4 Black Angus burgers cadeau

  Geplaatst in Butchery Actie
  Actie: 4 Black Angus burgers cadeau
  4X Black Angus burgers Chimichurri

  Deze week wederom een leuke weggeefactie, al zeggen we het zelf. Zoals de meesten van jullie wel weten hebben we een eigen ambachtelijke worstmakerij, waar dus ook onze hamburgers met veel liefde worden gemaakt. Zo ook de Chimichurri hamburgers. Kruidige burgers die heel goed gaan op de BBQ, maar ook lekker tussen een broodje en waar je de dagelijkse keuken eenvoudig mee opleukt! Zelf vinden we ze heerlijk, maar we zijn natuurlijk ook benieuwd wat jij vindt. Daarom krijg je 4 black angus burgers Chimichurri in deze gloednieuwe smaak cadeau bij besteding van € 75!

 7. Wildseizoen van start!

  Wildseizoen van start!

  De herfst is ingetreden, het is ietwat donker buiten en de bockbieren vloeien weer rijkelijk. Het heeft wel wat. Traditiegetrouw gaat op 15 oktober óók het Wildseizoen weer officieel van start. Maar bestaat er nog wel daadwerkelijk een wildseizoen? Want heel sec kun je wild gewoon het hele jaar door verkrijgen. Waarom dan een wildseizoen dat loopt van 15 oktober tot om en nabij de jaarwisseling?

 8. ACTIE: 4 Livar braadworstjes rozemarijn/oregano cadeau

  Geplaatst in Butchery Actie
  ACTIE: 4 Livar braadworstjes rozemarijn/oregano cadeau
  4X LIVAR braadworst rozemarijn/oregano cadeau!

  Deze week wederom een leuke weggeefactie, al zeggen we het zelf. Zoals de meesten van jullie wel weten hebben we een eigen ambachtelijke worstmakerij, waar dus ook onze braadworsten met veel liefde worden gemaakt. Deze week zijn er nieuwe gemaakt: LIVAR braadworst in de smaak rozemarijn/oregano. Heerlijk kruidige worst waar je de dagelijkse keuken eenvoudig mee opleukt! Zelf vinden we ze heerlijk, maar we zijn natuurlijk ook benieuwd wat jij vindt. Daarom krijg je 4 LIVAR braadworsten in deze gloednieuwe smaak cadeau bij besteding van € 75!

 9. Tijdelijk: gratis verzending

  Geplaatst in Butchery Actie
  Tijdelijk: gratis verzending
  Gratis verzending in de maand oktober

  Wil je online vlees bestellen, maar nog niet overtuigd over het bevroren leveren? Dan hebben we goed nieuws: de hele maand oktober hebben we GEEN verzendkosten. De minimale bestelbedrag is € 40, dit vanwege milieuoverwegingen en kostbare isolatieverzendingen.

  Levering met droogijs

  Iedere bestelling bij The Butchery wordt met veel liefde voor je klaargemaakt en ingepakt. Het vlees wordt geleverd in isolatiezakken met droogijs en komt quickfrozen bij je aan. We hebben hiermee afscheid genomen van de grote piepschuim EPS boxen, wat veel ruimte en belangrijker: onnodig afval en speciale afvalverwerking scheelt. Omdat we tegenwoordig verzenden met Trunkrs Same Day Delivery zijn de pakketten nog maar maximaal 10 uur onderweg. 

  Voor 11.00 besteld = Dezelfde avond in huis. We leveren tussen 17.00 - 22.00 en je kiest zelf je leverdag.

  Mocht je toch nog vragen hebben, stel ze gerust via 085-0408044 of info@butchery.nl

 10. Wagyu burgers cadeau

  Geplaatst in Butchery Actie
  Wagyu burgers cadeau

  Actie verlopen

  Nieuwe week, nieuwe give away en deze week is het weer een hele fijne, namelijk 4 Wagyu burgers twv € 19.95 bij bestellingen v.a. € 100

Pagina