Blog

  1. Winnaar Shopping Awards 2024

    Winnaar Shopping Awards 2024

    Jaaaaaa, we hebben een Gouden Shopping Award gewonnen in de rubriek Eten & Drinken! Hoe fantastisch is dat? Vier mee met 10% korting op ons hele assortiment!
  2. Actie: 4 dry aged burgers cadeau

    Actie: 4 dry aged burgers cadeau

    ACTIE VERLOPEN 4X dry aged burger cadeau! Deze week geven we onze homemade dry aged burgers cadeau. Zoals de meesten van jullie wel weten hebben we een eigen ambachtelijke worstmakerij, waar dus ook al onze hamburgers met veel liefde worden gemaakt. Zo ook de dry aged burgers van Drents Blond uit de regio.. Op-en-top beefburgers met een authentieke vleessmaak. Zelf vinden we ze heerlijk, maar we zijn natuurlijk ook heel benieuwd wat jij vindt. Daarom krijg je 4 dry aged burgers twv €10,99 cadeau bij besteding vanaf € 125,-!
  3. How-to: Teppenyaki voor thuis

    How-to: Teppenyaki voor thuis

    Ben je een liefhebber van de Japanse bakplaat? Goed nieuws, dat feestje kun je thuis ook gewoon vieren. Met een elektrische bakplaat aan tafel, verse groenten, een teppanyaki schotel en een paar Japanse must-haves, kun je prima zelf aan de bak. Hieronder een how-to van Robert van Dijk (@vurigekolen).
  4. 10 Bestsellers voor Kerst!

    10 Bestsellers voor Kerst!

    aanden aan het voorbereiden op het kerstassortiment en hoewel we elk jaar nieuwe trends zien, lijkt traditie nog altijd de boventoon te voeren met dergelijke dagen. De kerstdrukte is in volle gang (het is niet normaal!) en inmiddels hebben we een lijstje met bestsellers voor je. De posities wisselen nog wel eens, maar dit zijn onbetwist de toppers tot nu toe.
  5. Twee manieren om carpaccio te serveren

    Twee manieren om carpaccio te serveren

    Een altijd-goed-voorgerecht waar je bíjna iedereen wel mee kunt blij maken is natuurlijk carpaccio. En carpaccio serveren is allesbehalve rocket science. Kwestie van de juiste ingrediënten in huis halen. Onze chef Ruben laat in onderstaande video zien hoe je carpaccio serveert. Easy Peasy klassiek of in een bonbon. Hoe dan ook; kan niet misgaan.
  6. Zelf Beef Jerky maken

    Zelf Beef Jerky maken

    Even iets anders om jezelf mee te vermaken: Beef Jerky, een populaire snack onder liefhebbers. Maar wat ís beef jerky eigenlijk? En belangrijker: hoe maak je het? Ruud Schoenmakers van @rudiliciouskitchen neemt je stap voor stap mee in dit proces.
  7. Wildseizoen van start!

    Wildseizoen van start!

    De herfst is ingetreden, het is ietwat donker buiten en de bockbieren vloeien weer rijkelijk. Het heeft wel wat. Traditiegetrouw gaat op 15 oktober óók het Wildseizoen weer officieel van start. Maar bestaat er nog wel daadwerkelijk een wildseizoen? Want heel sec kun je wild gewoon het hele jaar door verkrijgen. Waarom dan een wildseizoen dat loopt van 15 oktober tot om en nabij de jaarwisseling?
  8. Zo maak je een A5 Wagyu ribeye klaar

    Zo maak je een A5 Wagyu ribeye klaar

    A5 Wagyu Ribeye bereiden Het de absolute real deal, onze A5 BMS12 Wagyu ribeye van Kagoshima Selection uit Japan. Met de allerhoogste marmeringsgraad, een boterachtige structuur, vet dat smelt op je tong en een karakteristieke smaak is dit vlees werkelijk nergens mee te vergelijken. Ons Kagoshima Selection Wagyu d rechtstreeks uit Japan, waarna het door onze Meesterslagers tot wordt getrimd in de ideale vet/vleesverhouding. Dat snijverlies is voor ons, zodat je een 100% bruikbare ready-to-use steak ontvangt. Goedkoop wordt Wagyu vlees nooit, maar als je het wilt ervaren, moet je het goed doen. Kies dan voor de beste kwaliteit, zodat je écht een ultieme Wagyu experience beleeft! En het mooie is: alleen dit weekend nog, bieden we de A5 Wagyu ribeye aan met 25% korting. Dus als 'ie altijd al op je wishlist stond... wacht dan niet te lang. Maar dan? Hoe maak je die Wagyu ribeye nu klaar? Zo'n stuk eetbaar goud wil je immers niet verpesten. Onze chef Ruben laat in onderstaande
  9. Leen Menken nieuwe koerier voor daglevering!

    Leen Menken nieuwe koerier voor daglevering!

    BREAKING! Naast de vertrouwde avondlevering met Trunkrs hebben we de handen ineengeslagen met Leen Menken die vanaf nu onze daglevering verzorgt van maandag t/m zaterdag. Wij zijn enorm verheugd over deze nieuwe samenwerking.
  10. Gratis Steakmessen!

    Gratis Steakmessen!

    Deze week weer een knaller van een give away, namelijk 2 steakmessen  bij besteding vanaf €125.- Wacht niet te lang, want op = op! 
  11. Zo maak je een gehaktbal klaar!

    Zo maak je een gehaktbal klaar!

    Een goede gehaktbal op z'n tijd, daar word je toch intens gelukkig van? Wij wel in elk geval. De basis begint natuurlijk met kwalitatief gehakt, want dat geeft smaak én een mooie structuur aan je balletje. We hebben gehakt in alle soorten en maten. Van rund, van varken, half-om-half, van lam of van kip... Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt. In onderstaande video laat onze chef Ruben zien hoe je een lekkere juicy gehaktbal van rundvlees klaarmaakt.
  12. Vlees invriezen anno 2023

    Vlees invriezen anno 2023

    Als je het ons vraagt, is de discussie over het kwaliteitsverlies van frozen vlees niet meer helemaal van deze tijd. Niet met de technieken van vandaag. Sterker nog: wij durven te beweren dat invriezen – mits professioneel aangepakt – juist ten goede komt van de kwaliteit.