Blog

  1. Het Grote Moederdag Menu

    Het Grote Moederdag Menu

    Met vaderdag vliegen de dikke vette steaks je om de oren, maar met Moederdag zijn het voornamelijk ontbijtjes die de revue passeren. Oók heel lekker, maar waarom niet en/en? Iedereen weet: liefde gaat door de maag.  Een uitgelezen kans om culinair uit te pakken dus. Thuis uit eten! Hier wat inspiratie voor een menu.

  2. Vind het gouden Paasei

    Vind het gouden Paasei

    Als je aan Pasen denkt, denk je aan eieren zoeken. Dus dachten wij, waarom niet, we verstoppen een paasei op de site. Een gouden ei om precies te zijn. Een beetje spelelement is nog nooit iemand minder van geworden immers  Hij staat ergens tussen de productcategorieën en als je 'm vindt, krijg je van ons 4 LIVAR braadworstjes gratis bij je bestelling. Dus heb je een moment van verveling? Start searching....

  3. 10 tips voor de Paasbrunch

    10 tips voor de Paasbrunch

    Pasen komt eraan en die is natuurlijk niet compleet zonder een uitgebreide Paasbrunch! Dat kan natuurlijk met een ei en een croissantje, maar je kunt óók all the way gaan! Want dat is wel een beetje het leuke aan een paasbrunch. Alles kan en mag en neem er vooral lekker de tijd voor. Geen inspiratie? Wij hebben 10 tips voor je op een rijtje gezet! Oh.. en een gouden ei voor je verstopt. 

  4. Wildseizoen van start!

    Wildseizoen van start!

    De herfst is ingetreden, het is ietwat donker buiten en de bockbieren vloeien weer rijkelijk. Het heeft wel wat. Traditiegetrouw gaat op 15 oktober óók het Wildseizoen weer officieel van start. Maar bestaat er nog wel daadwerkelijk een wildseizoen? Want heel sec kun je wild gewoon het hele jaar door verkrijgen. Waarom dan een wildseizoen dat loopt van 15 oktober tot om en nabij de jaarwisseling?

  5. Dag van de Cheeseburger | 18/09

    Geplaatst in Wist-je-dat?
    Dag van de Cheeseburger | 18/09

    In Amerika vieren ze elke 18 september Cheeseburger Day. De dag van de cheeseburger dus. Aangezien we gek zijn op alle soorten en maten burgers met verschillende smaken, vieren we deze dag graag met de Amerikanen mee.. Wat is immers lekkerder dan een goeie cheeseburger..?

  6. Why Our Beef Is Better!

    Geplaatst in The Butchery
    Why Our Beef Is Better!

    Online vleeswebshops zijn niet uniek, maar online ambacht is dat nog altijd wel. Want wist je dat élke steak door handen van een Meesterslager is geweest? Tot perfectie getrimd in een ideale vet/vleesverhouding en eigenhandig vacuüm verpakt. Vleesvocht en verpakking worden niet meegewogen. Resultaat? Een kiloprijs voor perfect getrimd vlees dat 100% grill ready is.

  7. 5 tips voor een Budget BBQ

    Geplaatst in The Butchery
    5 tips voor een Budget BBQ
    Wow het is alweer bijna augustus, de tijd vliegt voorbij en momenteel zitten we in “peak BBQ season”. Niet dat ik [Jeremy] stop met lekker grillen tijdens de herfst of zelfs de koude wintermaanden maar de zomerse temperaturen brengen toch wel de echt BBQ vibes naar buiten in veel mensen. Wellicht zit je te denken om een BBQ te organiseren met dit zalige weer en groot gelijk heb je. Maar de realiteit is ook dat het leven alleen maar duurder aan het worden is en dit voelen wij helaas allemaal. Toegegeven, voor goedkoop vlees zit je op de verkeerde webshop. Wij zijn meer van 'minder vaak, maar goed en eerlijk vlees eten'. En de kwalitatieve rassen met een eerlijke herkomst, hebben een ander prijskaartje dan de plofkip uit menig supermarkt. Da's logisch. Desalniettemin kan er her en der best wat gesneden worden in het budget. Alle beetjes helpen immers? Hieronder 5 budget tips voor een culinair BBQ feest.
  8. 5 tips voor een geslaagde Vakantie BBQ

    Geplaatst in The Butchery
    5 tips voor een geslaagde Vakantie BBQ

    De vakantietijd is officieel begonnen en dat betekent dat veel Nederlanders afreizen naar een camping of vakantiepark Ik [Jeremy] ben bijna elke dag bezig met de BBQ dus ik vind een pauze best wel even lekker. Maar de meeste mensen kunnen juist heerlijk genieten van een goede BBQ tijdens hun paar weken ontspanning. Nou wil je het natuurlijk wel goed doen, want een speklap en een kippenpoot op de BBQ die brandt met de intensiteit van drieduizend zonnen is nou niet bepaald culinair. Maar wat moet je allemaal meenemen qua tools? De koffers zijn al zwaar genoeg! Wat voor vlees is geschikt voor een vakantie BBQ en hoe zorg je dat het vakantiepark niet affikt terwijl jij shirtloos Max Verstappen aan het toejuichen bent met de rest van het oranje publiek? Hier 5 tips om van jouw BBQ vacation een culinair spektakel te maken.

  9. Wat eten met warm weer? 10 Tips!

    Geplaatst in The Butchery
    Wat eten met warm weer? 10 Tips!

    Het lijkt bloedjeheet te worden, dus uren achter de stoof is voorlopig waarschijnlijk even een no-go. Snel, makkelijk en licht moet het zijn en koude bereidingen gaan sowieso lekker. Maar wat denk je van grote hoeveelheden low & slow bereidingen, waar je meerdere dagen gerechten mee voor kunt schotelen. Even schakelen, maar we got your back. Hier 10 tips om je de hittegolf door te helpen!

  10. 10 BBQ trends van 2022

    10 BBQ trends van 2022

    Of BBQ onderhevig is aan trends? Jazekers. Klassiekers blijven altijd klassiekers and nothing beats a good old rib of een lekkere spies, maar zien eten doet eten en trends zijn er altijd. Jeremy van Black Gold Smokehouse deelt zijn bevindingen met ons.