• 9.6
  •  085 - 040 8044
  • Voor 11u besteld, zelfde avond in huis
  • Geleverd tussen 17u - 22u (ma-vr)
  • Kies zelf je leverdag

Blog

 1. The Butchery X Vinobox

  Geplaatst in The Butchery
  The Butchery X Vinobox

  Soms komt er ineens iets op je pad, waarvan je denkt dat het je aanbod nog verder kan ondersteunen. Vinobox is zo ‘iets’.  Als fervent wijnliefhebbers zijn we al een tijdje op zoek naar een fijne partner. Omdat we vinden dat je bij je leest moet blijven, willen we het namelijk graag ‘gewoon’ bij vlees houden. Is al gevarieerd genoeg immers. Wij zijn slagers, in hart en nieren. Maar wel échte foodies en wat ons betreft hoort bij een fijne steak ook een fijne wijn op z’n tijd. En dat laten we dus liever aan de expert over.

 2. Kies zelf je cadeau!

  Geplaatst in Butchery Actie
  Kies zelf je cadeau!

  In het kader van de culinaire decembermaand, hebben we deze week een paar spectaculaire weggevers: een huisgemaakte saucijzenletter XL bij besteding van €100, een Iberico nekbraadstuk van 1 kilo bij besteding van € 200 en 4 Wagyu burgers + 60 gram Foie Royale  bij besteding van € 300. 

 3. Gratis Ballen!

  Geplaatst in Butchery Actie
  Gratis Ballen!

  Deze week weer een nieuwe give away, namelijk 4 gehaktballen in jus bij bestellingen v.a. € 75! Deze huisgemaakte ballen behoren absoluut tot de bestsellers in onze winkels in Meppel & Wanneperveen en die willen we dan door mensen buiten de regio laten proeven. 

 4. Actie: 4 Black Angus burgers cadeau

  Geplaatst in Butchery Actie
  Actie: 4 Black Angus burgers cadeau
  4X Black Angus burgers Chimichurri

  Deze week wederom een leuke weggeefactie, al zeggen we het zelf. Zoals de meesten van jullie wel weten hebben we een eigen ambachtelijke worstmakerij, waar dus ook onze hamburgers met veel liefde worden gemaakt. Zo ook de Chimichurri hamburgers. Kruidige burgers die heel goed gaan op de BBQ, maar ook lekker tussen een broodje en waar je de dagelijkse keuken eenvoudig mee opleukt! Zelf vinden we ze heerlijk, maar we zijn natuurlijk ook benieuwd wat jij vindt. Daarom krijg je 4 black angus burgers Chimichurri in deze gloednieuwe smaak cadeau bij besteding van € 75!

 5. Wildseizoen van start!

  Wildseizoen van start!

  De herfst is ingetreden, het is ietwat donker buiten en de bockbieren vloeien weer rijkelijk. Het heeft wel wat. Traditiegetrouw gaat op 15 oktober óók het Wildseizoen weer officieel van start. Maar bestaat er nog wel daadwerkelijk een wildseizoen? Want heel sec kun je wild gewoon het hele jaar door verkrijgen. Waarom dan een wildseizoen dat loopt van 15 oktober tot om en nabij de jaarwisseling?

 6. ACTIE: 4 Livar braadworstjes rozemarijn/oregano cadeau

  Geplaatst in Butchery Actie
  ACTIE: 4 Livar braadworstjes rozemarijn/oregano cadeau
  4X LIVAR braadworst rozemarijn/oregano cadeau!

  Deze week wederom een leuke weggeefactie, al zeggen we het zelf. Zoals de meesten van jullie wel weten hebben we een eigen ambachtelijke worstmakerij, waar dus ook onze braadworsten met veel liefde worden gemaakt. Deze week zijn er nieuwe gemaakt: LIVAR braadworst in de smaak rozemarijn/oregano. Heerlijk kruidige worst waar je de dagelijkse keuken eenvoudig mee opleukt! Zelf vinden we ze heerlijk, maar we zijn natuurlijk ook benieuwd wat jij vindt. Daarom krijg je 4 LIVAR braadworsten in deze gloednieuwe smaak cadeau bij besteding van € 75!

 7. Tijdelijk: gratis verzending

  Geplaatst in Butchery Actie
  Tijdelijk: gratis verzending
  Gratis verzending in de maand oktober

  Wil je online vlees bestellen, maar nog niet overtuigd over het bevroren leveren? Dan hebben we goed nieuws: de hele maand oktober hebben we GEEN verzendkosten. De minimale bestelbedrag is € 40, dit vanwege milieuoverwegingen en kostbare isolatieverzendingen.

  Levering met droogijs

  Iedere bestelling bij The Butchery wordt met veel liefde voor je klaargemaakt en ingepakt. Het vlees wordt geleverd in isolatiezakken met droogijs en komt quickfrozen bij je aan. We hebben hiermee afscheid genomen van de grote piepschuim EPS boxen, wat veel ruimte en belangrijker: onnodig afval en speciale afvalverwerking scheelt. Omdat we tegenwoordig verzenden met Trunkrs Same Day Delivery zijn de pakketten nog maar maximaal 10 uur onderweg. 

  Voor 11.00 besteld = Dezelfde avond in huis. We leveren tussen 17.00 - 22.00 en je kiest zelf je leverdag.

  Mocht je toch nog vragen hebben, stel ze gerust via 085-0408044 of info@butchery.nl

 8. Wagyu burgers cadeau

  Geplaatst in Butchery Actie
  Wagyu burgers cadeau

  Actie verlopen

  Nieuwe week, nieuwe give away en deze week is het weer een hele fijne, namelijk 4 Wagyu burgers twv € 19.95 bij bestellingen v.a. € 100

 9. Vier Livar Braadworstjes Cadeau

  Geplaatst in Butchery Actie
  Vier Livar Braadworstjes Cadeau

  Deze week weer een nieuwe give away, namelijk 4 LIVAR braadworstjes in de smaak Old Amsterdam/mosterdzaadjes bij bestellingen v.a. € 100! 

 10. Uitslag Butchery Burger Battle

  Geplaatst in Butchery Actie
  Uitslag Butchery Burger Battle

  Dit.was.niet.normaal! We hadden nooit nooit nooit gedacht dat het zó lastig zou zijn. Het liefst laten we iedereen winnen en dat doen we dus ook maar. Natuurlijk was het ButcheryClub petje al prijs ;-), maar alle deelnemers krijgen bij een volgende bestelling 4 gratis Black Angus Puur burgers cadeau. Omdat jullie allemaal zo WAANZINNIG goed in burgers bakken zijn. Eerlijk, we hadden nooit gedacht dat het niveau zo hoog zou zijn. En dat er mensen zijn die dus geen prijs in de wacht slepen, terwijl ze echt een next level burger hebben gepresenteerd. Burgers die ons zelfs boven de pet gaan, met zelfgebakken buns, naanbrood, homemade steamed buns en pizza. Je begrijpt, een hoofdpijn dossier. Maar wel een fantastisch leuk hoofdpijn dossier, waar menig discussie over is gevoerd. Want éigenlijk zijn we er nog niet uit... En komen we er dus ook nooit uit. Maar goed, 't is tijd. Tijd om de winnaars bekend te maken. Ik hoop dat jullie je kunnen vinden in de uitslag. Hopelijk hebben jullie i

Pagina