Blog

 1. Tips voor Vaderdag!

  Geplaatst in Feestdagen
  Tips voor Vaderdag!
  Vaderdag cadeaus!

  Al een cadeau voor vaderdag? Niet? We got your back! We hebben namelijk verschillende giftcards vanaf €10, maar ook mooie spiesenpakketten en natuurlijk de wereld aan dikke vette steaks. En als je in de opmerkingen aangeeft dat je er een handgeschreven kaartje bij wilt, doen we dat met liefde!

 2. Het Grote Moederdag Menu

  Het Grote Moederdag Menu

  Met vaderdag vliegen de dikke vette steaks je om de oren, maar met Moederdag zijn het voornamelijk ontbijtjes die de revue passeren. Oók heel lekker, maar waarom niet en/en? Iedereen weet: liefde gaat door de maag.  Een uitgelezen kans om culinair uit te pakken dus. Thuis uit eten! Hier wat inspiratie voor een menu.

 3. Koningsdag recepten waar je de blits mee maakt

  Koningsdag recepten waar je de blits mee maakt

  Koningsdag komt eraan en inmiddels zijn we (helaas) helemaal gewend om thuis de slingers op te hangen. Met je huisgenoten. En één gast. Maar dat is misschien wel des te meer reden om wat extra’s te doen. Zodat niet elke dag hetzelfde is, zeg maar ;-) Misschien wat vrienden op de zoom voor de sociale touch. En dan maar zorgen dat jij de állerlekkerste happen op tafel hebt natuurlijk. Hieronder 12 Koningsdag recepten met een feestelijke touch... Twaalf inderdaad. Wilde eigenlijk een top 10 maken, maar kon niet stoppen. Knal die tafel maar vol, zou ik zeggen... :-)

 4. 10 tips voor de Paasbrunch

  10 tips voor de Paasbrunch

  Pasen komt eraan en die is natuurlijk niet is natuurlijk niet compleet zonder een uitgebreide Paasbrunch! Dat kan natuurlijk met een eitje en een croissantje, maar je kunt óók all the way gaan! Want dat is wel een beetje het leuke aan een paasbrunch. Alles kan en mag en neem er vooral lekker de tijd voor. Geen inspiratie? Wij hebben 10 tips voor je op een rijtje gezet!

 5. Winter BBQ? Let’s go!

  Geplaatst in The Butchery
  Winter BBQ? Let’s go!

  We leven momenteel in een winterwonderland, dus daar wil je zo veel mogelijk van genieten natuurlijk! Waarschijnlijk kunnen we zelfs de ijzers weer onderbinden en wat is er dan mooier dan na een goeie sessie de BBQ aan te slingeren. Muts op, Gluhweintje dazu en gaan met die banaan. Want met een beetje voorbereiding kun je prima buiten vertoeven. Hier dus alvast een paar tips!

 6. Kies zelf je cadeau!

  Geplaatst in Butchery Actie
  Kies zelf je cadeau!

  Het BBQ seizoen is aangebroken en dat is wel even een fijne opsteker na al dat binnenzitten. Eindelijk zon en daar moet je natuurlijk optimaal gebruik van maken. Onderstaande weggevers helpen je daar wellicht een handje bij! Je ontvangt ons vlees quickfrozen, dus kan zo de vriezer in. Inslaan dus maar...

 7. ACTIE: Black Angus ribeye cadeau

  Geplaatst in Butchery Actie
  ACTIE: Black Angus ribeye cadeau
  ACTIE VERLOPEN

  Deze week een prachtsteak als weggever, namelijk een 250 grams ribeye van Australisch Black Angus Beef. Je krijgt 'm cadeau bij besteding van €125! 

 8. The Butchery X Vinobox

  Geplaatst in The Butchery
  The Butchery X Vinobox

  Soms komt er ineens iets op je pad, waarvan je denkt dat het je aanbod nog verder kan ondersteunen. Vinobox is zo ‘iets’.  Als fervent wijnliefhebbers zijn we al een tijdje op zoek naar een fijne partner. Omdat we vinden dat je bij je leest moet blijven, willen we het namelijk graag ‘gewoon’ bij vlees houden. Is al gevarieerd genoeg immers. Wij zijn slagers, in hart en nieren. Maar wel échte foodies en wat ons betreft hoort bij een fijne steak ook een fijne wijn op z’n tijd. En dat laten we dus liever aan de expert over.

 9. Gratis Ballen!

  Geplaatst in Butchery Actie
  Gratis Ballen!

  Deze week weer een nieuwe give away, namelijk 4 gehaktballen in jus bij bestellingen v.a. € 75! Deze huisgemaakte ballen behoren absoluut tot de bestsellers in onze winkels in Meppel & Wanneperveen en die willen we dan door mensen buiten de regio laten proeven. 

 10. Actie: 4 Black Angus burgers cadeau

  Geplaatst in Butchery Actie
  Actie: 4 Black Angus burgers cadeau
  4X Black Angus burgers Chimichurri

  Deze week wederom een leuke weggeefactie, al zeggen we het zelf. Zoals de meesten van jullie wel weten hebben we een eigen ambachtelijke worstmakerij, waar dus ook onze hamburgers met veel liefde worden gemaakt. Zo ook de Chimichurri hamburgers. Kruidige burgers die heel goed gaan op de BBQ, maar ook lekker tussen een broodje en waar je de dagelijkse keuken eenvoudig mee opleukt! Zelf vinden we ze heerlijk, maar we zijn natuurlijk ook benieuwd wat jij vindt. Daarom krijg je 4 black angus burgers Chimichurri in deze gloednieuwe smaak cadeau bij besteding van € 75!

Pagina