Blog

  1. Kerskalkoen die zeker lukt!

    Geplaatst in In de Pers

    Hanneke van den Berg is Culinair Redacteur van de kranten van Holland Media Combinatie (Noordhollands Dagblad, Haarlems Dagblad, Leidsch Dagblad en Gooi- en Eemlander). In de weekendbijlage van vandaag schreef ze in haar column over haar culinaire trauma, namelijk kalkoen. Maar het goede nieuws: haar trauma is weggenomen. Door Butchery's gevulde kerstkalkoen!

  2. Gratis kernthermometer voor Earlybirds!

    Geplaatst in Butchery Actie
    Gratis kernthermometer voor Earlybirds!
    Gratis kernthermometer bij vroege kerstbestellingen

    Om maar met de deur in huis te vallen: Bestellingen die voor 15 december bij ons binnenkomen en in de week van 16 t/m 20 december geleverd moeten worden (datum kies je zelf bij afrekenen), krijgen van ons een gratis kernthermometer meegeleverd. Een win-win situatie en hieronder lees je waarom! 

    De december feestmaand is aangebroken en de drukte neemt flink toe in onze winkels en online. Zijn we hartstikke blij mee natuurlijk. Pakjesavond is in volle gang en eigenlijk geldt dat ook al voor kerst. De gourmet vliegt de deur uit en de kalkoenen, kersthammen en rollades zijn niet aan te slepen. Super!

    Plaats voor 15 december je kerstbestelling!

    Vanzelfsprekend vergt die drukte een strakke planning en her en der wat nachtwerk. Doen we met liefde, want wij vinden dit de mooiste periode van het jaar. Maar dat neemt natuurlijk niet weg dat wij blij worden van

  3. Thuis uit eten met Butchery’s ‘Bijna-Klaar-Menu’s

    Thuis uit eten met Butchery’s ‘Bijna-Klaar-Menu’s

    Nu al stress voor het kerstdiner? Dan hebben we  goed nieuws. We hebben namelijk een nieuw concept: thuis uit eten met ‘bijna-klaar-menu’s. Met deze culinaire driegangenmenu’s wordt je kerstdiner ineens een fluitje van een cent. Dat wordt dus indruk maken. Sowieso.

  4. Of je worst lust

    Of je worst lust

    Wist je dat onze worst en vleeswaren uit eigen worstmakerij komen? Onze Meester Worstmaker Henri van Eerde zwaait er de scepter en doet dat al jaren met heel veel passie. Puur ambacht dus. Zijn we trots op!

  5. Churrasco Spiesen met Iberico braadworst cadeau!

    Churrasco Spiesen met Iberico braadworst cadeau!

    Wel eens gehoord van Churrasco Spiesen, stalen spiesen met houden handvat voor de echte Braziliaanse rodizio? Nou, wij geven ze weg.

  6. Flank Steak Actie

    Flank Steak Actie

    Nog nooit flank steak of bavette de flanchet geprobeerd, maar wel nieuwsgierig? Dan heb je mazzel. Bij besteding van € 100 krijg je namelijk een Black Angus USA flank steak van 800 gram twv € 30.00 GRATIS.

     
  7. Same Day Delivery!

    Geplaatst in The Butchery
    Same Day Delivery!

    Op veler verzoek zijn we gestart met SAME DAY DELIVERY*. Dat betekent dat als je vóór 11.00 bestelt, je je bestelling dezelfde avond nog in huis hebt. Hoe dit in zijn werk gaat?

  8. Wagyu Actie!

    Wagyu Actie!

    Altijd al eens Wagyu willen proberen? Dan hebben we een mooie actie voor je! Bij besteding van € 150 krijg je namelijk een Wagyu entrecote van 250 gram twv € 39.95.

  9. Mag Dierenwelzijn wat kosten?

    Geplaatst in In de Pers
    Mag Dierenwelzijn wat kosten?

    Dierenwelzijn. En daarmee eerlijker vlees. Is de consument bereid om daar extra voor te betalen of kiest men toch liever voor de bio-industrie. Tom Saat wijdde er een artikel aan in weekblad Trouw. Waar staan wij als The Butchery eigenlijk in dit verhaal?

  10. Slagerij Lantinga (Butchery) Nederlands Kampioen!

    Slagerij Lantinga (Butchery) Nederlands Kampioen!

    Slagerij Lantinga - en daarmee ook The Butchery - is afgelopen week tijden de prestigieuze internationale slagersvakwedstrijd gekroond tot Nationaal Kampioen. Mede onze kant-en-klaar maaltijden behaalden de hoogste score en daar zijn we waanzinnig trots op. Om dat te vieren, geven we 10% korting op onze maaltijden!

Pagina