Blog

 1. Churrasco Spiesen met Iberico braadworst cadeau!

  Churrasco Spiesen met Iberico braadworst cadeau!

  Wel eens gehoord van Churrasco Spiesen, stalen spiesen met houden handvat voor de echte Braziliaanse rodizio? Nou, wij geven ze weg.

 2. Flank Steak Actie

  Flank Steak Actie

  Nog nooit flank steak of bavette de flanchet geprobeerd, maar wel nieuwsgierig? Dan heb je mazzel. Bij besteding van € 100 krijg je namelijk een Black Angus USA flank steak van 800 gram twv € 30.00 GRATIS.

   
 3. Same Day Delivery!

  Geplaatst in The Butchery
  Same Day Delivery!

  Op veler verzoek zijn we gestart met SAME DAY DELIVERY*. Dat betekent dat als je vóór 11.00 bestelt, je je bestelling dezelfde avond nog in huis hebt. Hoe dit in zijn werk gaat?

 4. Wagyu Actie!

  Wagyu Actie!

  Altijd al eens Wagyu willen proberen? Dan hebben we een mooie actie voor je! Bij besteding van € 150 krijg je namelijk een Wagyu entrecote van 250 gram twv € 39.95.

 5. Mag Dierenwelzijn wat kosten?

  Geplaatst in In de Pers
  Mag Dierenwelzijn wat kosten?

  Dierenwelzijn. En daarmee eerlijker vlees. Is de consument bereid om daar extra voor te betalen of kiest men toch liever voor de bio-industrie. Tom Saat wijdde er een artikel aan in weekblad Trouw. Waar staan wij als The Butchery eigenlijk in dit verhaal?

 6. Slagerij Lantinga (Butchery) Nederlands Kampioen!

  Slagerij Lantinga (Butchery) Nederlands Kampioen!

  Slagerij Lantinga - en daarmee ook The Butchery - is afgelopen week tijden de prestigieuze internationale slagersvakwedstrijd gekroond tot Nationaal Kampioen. Mede onze kant-en-klaar maaltijden behaalden de hoogste score en daar zijn we waanzinnig trots op. Om dat te vieren, geven we 10% korting op onze maaltijden!

 7. Woensdag Gehaktdag

  Geplaatst in Wist-je-dat?

  Waarom Woensdag Gehaktdag? Nou, da's een oude traditie. Maar hoewel wij de hele week door kilo's gehakt verkopen, blijft de traditie in ere, that's for sure. Geloof het of niet, maar op woensdag verkopen in onze winkels nog altijd by far het meeste gehakt. Benieuwd hoe deze traditie is ontstaan?

 8. Good news travels fast

  Geplaatst in In de Pers
  Good news travels fast

  'Als je het bij online slager The butchery niet vindt, dan nergens...' Mooie woorden in de kersteditie van Delicious Magazine! 

 9. Gourmet online bestellen

  Gourmet online bestellen

  Gourmet DeLuxe, kindergourmet en maar liefst 17 (!) kleine bakjes gourmetvlees waarmee je je ultieme gourmetschotel kunt samenstellen. De decembermaand kan beginnen! Benieuwd hoe wij te werk gaan?

 10. Slager Carst-Jan v/d Wetering Algemeen Jongerenkampioen van NL!

  Slager Carst-Jan v/d Wetering Algemeen Jongerenkampioen van NL!

  Hoewel we onder de naam The Butchery leveren door het hele land, is Lantinga Slagerij & Vershuis het kloppende hart van onze organisatie. That's where the magic happens! Daar bieden we dagelijks aan onze klanten een breed vers assortiment én worden de bestellingen voor The Butchery klaargemaakt en ingepakt. Puur ambacht, dat we nu landelijk uitrollen. Daarom willen we graag even het volgende met jullie delen. Wij zijn namelijk gierend trots op onze Nederlands Jongerenkampioen Carst-Jan van de Wetering, maar ook op de bekroningen van onze winkels in Meppel en Wanneperveen.

Pagina