Dry Aged Cote de Boeuf Romagnola

Past deze steak bij jou?
Beantwoord enkele vragen en ontdek binnen één minuut of dit jouw perfecte steak is.
Dry Aged Cote de Boeuf Romagnola
De dry aged Cote de Boeuf van Romagnola is een stuk vlees met karakter. Door de rijping aan het been krijgt het vlees een diepere smaak en een stevige structuur. Het vocht verdampt langzaam, waardoor de smaak zich concentreert. Dit is een klassiek stuk rundvlees voor wie graag een goed stuk op het vuur legt.
Wat is een Cote de Boeuf?
Een Cote de Boeuf is een ribstuk met bot, gesneden uit de hoge rib van het rund. Het bot geeft extra smaak tijdens het bakken of grillen. Door het dry agen rijpt het vlees enkele weken in een gecontroleerde omgeving. Daarbij droogt het licht in, waardoor de smaak voller wordt en de structuur compacter. Het resultaat: stevig vlees met een herkenbare, natuurlijke rundersmaak.
Romagnola
Romagnola is een traditioneel Italiaans runderras uit de regio Emilia-Romagna. De dieren leven in kleine kuddes en eten gras en granen van het land. Dat zorgt voor vlees dat stevig is, maar niet taai. De smaak is rond en zuiver, precies wat je verwacht van een goed stuk rundvlees. Door de combinatie met dry aging krijgt Romagnola vlees nog wat extra diepte en karakter.
Dry Aged Cote de Boeuf Romagnola online bestellen?
Bestellen gaat eenvoudig: plaats je bestelling vóór 11 uur en je ontvangt het dezelfde avond nog in Nederland en België. Onze slagers rijpen en snijden elk stuk met zorg. De Cote de Boeuf wordt vacuüm verpakt en flash-frozen geleverd, zodat de kwaliteit tot het moment van bereiden behouden blijft.
Ingredienten
rundvleesVoedingswaarde
| Type | Per 100g |
|---|---|
| Energie (kJ) | 556 |
| Energie (kcal) | 133 |
| Vet (g) | 4.6 |
| Verzadigd vet (g) | 2.0 |
| Koolhydraten (g) | 0.0 |
| Suikers (g) | 0.0 |
| Vezels (g) | 0.0 |
| Eiwitten (g) | 23.0 |
| Zout (g) | 0.08 |
Dry Aged Cote de Boeuf Romagnola
+ Smaakmakers
+ Sides (kies gewenste aantal in checkout)
- Morgen in huis of kies zelf je leverdag
- Vanaf € 100,- GRATIS bezorging.
- Flash-frozen en vacuüm verpakt
-
Productinformatie
-
Voedingswaarde
-
Reviews
Dry Aged Cote de Boeuf Romagnola
De dry aged Cote de Boeuf van Romagnola is een stuk vlees met karakter. Door de rijping aan het been krijgt het vlees een diepere smaak en een stevige structuur. Het vocht verdampt langzaam, waardoor de smaak zich concentreert. Dit is een klassiek stuk rundvlees voor wie graag een goed stuk op het vuur legt.
Wat is een Cote de Boeuf?
Een Cote de Boeuf is een ribstuk met bot, gesneden uit de hoge rib van het rund. Het bot geeft extra smaak tijdens het bakken of grillen. Door het dry agen rijpt het vlees enkele weken in een gecontroleerde omgeving. Daarbij droogt het licht in, waardoor de smaak voller wordt en de structuur compacter. Het resultaat: stevig vlees met een herkenbare, natuurlijke rundersmaak.
Romagnola
Romagnola is een traditioneel Italiaans runderras uit de regio Emilia-Romagna. De dieren leven in kleine kuddes en eten gras en granen van het land. Dat zorgt voor vlees dat stevig is, maar niet taai. De smaak is rond en zuiver, precies wat je verwacht van een goed stuk rundvlees. Door de combinatie met dry aging krijgt Romagnola vlees nog wat extra diepte en karakter.
Dry Aged Cote de Boeuf Romagnola online bestellen?
Bestellen gaat eenvoudig: plaats je bestelling vóór 11 uur en je ontvangt het dezelfde avond nog in Nederland en België. Onze slagers rijpen en snijden elk stuk met zorg. De Cote de Boeuf wordt vacuüm verpakt en flash-frozen geleverd, zodat de kwaliteit tot het moment van bereiden behouden blijft.
Ingredienten
rundvleesVoedingswaarde
| Type | Per 100g |
|---|---|
| Energie (kJ) | 556 |
| Energie (kcal) | 133 |
| Vet (g) | 4.6 |
| Verzadigd vet (g) | 2.0 |
| Koolhydraten (g) | 0.0 |
| Suikers (g) | 0.0 |
| Vezels (g) | 0.0 |
| Eiwitten (g) | 23.0 |
| Zout (g) | 0.08 |