Culinaire Jus Bockbier

Culinaire jus bockbier
De culinaire jus met bockbier is een stevige saus die goed past bij vleesgerechten met wat diepte. De basis van runderbouillon wordt aangevuld met ui, wortel, selderij en knoflook. Door het gebruik van bockbier krijgt de jus een lichte bittertoon en een volle, ronde smaak.
Hoe gebruik je culinaire jus?
Deze jus is klaar voor gebruik en kan direct worden opgewarmd in een pan of sauskom. De smaak is vol genoeg om los te serveren, maar kan ook worden versterkt met een klontje boter of een scheut extra bier. De jus past goed bij gebakken rundvlees, stoofgerechten of wild.
Culinaire jus bockbier online bestellen?
De culinaire jus met bockbier bestel je eenvoudig online bij The Butchery. Onze sauzen worden zorgvuldig bereid, vacuüm verpakt en flash frozen geleverd. Zo blijft de smaak behouden tot het moment van serveren. Bestel voor 11 uur en je hebt het dezelfde avond nog in huis in Nederland en België. Komt dat niet uit? Dan kies je gewoon een ander moment dat beter past.
De jus is al helemaal kant en klaar, hoeft dus alleen nog maar even opgewarmd te worden!
Jus opwarmen in 3 stappen:
1. Leg de jus een dag van tevoren in de koelkast om te ontdooien.
2. Houd de verpakking boven een steelpannetje, steek met een scherp mesje het uiteinde lek en knijp de knhoud
3. Verwarm de jus op laag vuur al roerend tot de jus kookt en glad is.
(opwarmen kan uiteraard ook bij het bakvet van het vlees.)
Ingredienten
Runderbouillon, bockbier, ui, selderij, wortel, knoflook [plantaardig vet (palm, kokos), tomatenpuree, maltodextrine, raapzaadolie, zout, maiszetmeel, peper.Voedingswaarde
Type | Per 100g |
---|---|
Energie (kJ) | 0 |
Energie (kcal) | 0 |
Vet (g) | 0 |
Verzadigd vet (g) | 0 |
Koolhydraten (g) | 0 |
Suikers (g) | 0 |
Vezels (g) | 0 |
Eiwitten (g) | 0 |
Zout (g) | 0 |
Culinaire Jus Bockbier
- Vanavond in huis of kies zelf je leverdag
- Vanaf € 100,- GRATIS bezorging.
- Flash-frozen en vacuüm verpakt
-
Productinformatie
-
Bereidingswijze
-
Voedingswaarde
-
Reviews
Culinaire jus bockbier
De culinaire jus met bockbier is een stevige saus die goed past bij vleesgerechten met wat diepte. De basis van runderbouillon wordt aangevuld met ui, wortel, selderij en knoflook. Door het gebruik van bockbier krijgt de jus een lichte bittertoon en een volle, ronde smaak.
Hoe gebruik je culinaire jus?
Deze jus is klaar voor gebruik en kan direct worden opgewarmd in een pan of sauskom. De smaak is vol genoeg om los te serveren, maar kan ook worden versterkt met een klontje boter of een scheut extra bier. De jus past goed bij gebakken rundvlees, stoofgerechten of wild.
Culinaire jus bockbier online bestellen?
De culinaire jus met bockbier bestel je eenvoudig online bij The Butchery. Onze sauzen worden zorgvuldig bereid, vacuüm verpakt en flash frozen geleverd. Zo blijft de smaak behouden tot het moment van serveren. Bestel voor 11 uur en je hebt het dezelfde avond nog in huis in Nederland en België. Komt dat niet uit? Dan kies je gewoon een ander moment dat beter past.
De jus is al helemaal kant en klaar, hoeft dus alleen nog maar even opgewarmd te worden!
Jus opwarmen in 3 stappen:
1. Leg de jus een dag van tevoren in de koelkast om te ontdooien.
2. Houd de verpakking boven een steelpannetje, steek met een scherp mesje het uiteinde lek en knijp de knhoud
3. Verwarm de jus op laag vuur al roerend tot de jus kookt en glad is.
(opwarmen kan uiteraard ook bij het bakvet van het vlees.)
Ingredienten
Runderbouillon, bockbier, ui, selderij, wortel, knoflook [plantaardig vet (palm, kokos), tomatenpuree, maltodextrine, raapzaadolie, zout, maiszetmeel, peper.Voedingswaarde
Type | Per 100g |
---|---|
Energie (kJ) | 0 |
Energie (kcal) | 0 |
Vet (g) | 0 |
Verzadigd vet (g) | 0 |
Koolhydraten (g) | 0 |
Suikers (g) | 0 |
Vezels (g) | 0 |
Eiwitten (g) | 0 |
Zout (g) | 0 |
