Doorregen runderlappen Blonde d'Aquitaine

Mooi doorregen runderlappen van Blonde d'Aquitaine, (h)eerlijk rund uit de regio, zorgvuldig geselecteerd door Lantinga Sr.

Lees meer
Dit product is momenteel niet op voorraad.
 • Vanavond in huis of kies zelf je leverdag
 • Nog € 60,00 voor GRATIS verzending!
 • Quickfrozen en Vacuüm verpakt
 • Productinformatie

  Mooi doorregen runderlappen van Blonde d'Aquitaine, (h)eerlijk rund uit de regio, zorgvuldig geselecteerd door Lantinga Sr.


  Wat zijn doorregen runderlappen?

  Doorregen runderlappen worden gesneden van de borst van het rund. Ze zijn grover van structuur dan riblappen en ook wat vetter. Dat vet loop - de naam zegt het al - in lagen door het vlees. Doorregen runderlappen zijn bij uitstek geschikt voor stoven en smoren en is bijvoorbeeld prachtig hacheevlees. Doorregen runderlappen hebben een lange bereidingstijd nodig, maar dat geduld loont zekers te weten. Na een juiste bereiding krijg je übermals en zacht vlees op je bord. Low&Slow draadjesvlees dus. 

  Doorregen runderlappen van Blonde d'Aquitaine

  Blonde d'Aquitaine is rundvlees uit de regio, door mijn vader persoonlijk geselecteerd bij boeren met wie we al jaren samenwerken. Geen vleesschandalen, meer (h)eerlijk rundvlees, wat het leven én de smaak ten goede komt. De dieren grazen zomers buiten in natuurgebieden en hun menu bestaat – naast vers gras – uit Lucerne (luxe gras met hoge voedingswaarden), mais, granen, aardappelen en een dagelijkse portie vitaminen en mineralen. De dieren hebben alle ruimte en worden met liefde verzorgd. Die respectvolle aanpak proef je in deze doorregen runderlappen: het vlees heeft een authentieke rundvleessmaak. Zoals het vroeger al was en zoals het hoort te zijn...


  Ingredienten

  100% rundvlees

  Wat vind je van dit product?
  Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak een account aan