Doorregen runderlappen Blonde d'Aquitaine

Mooi doorregen runderlappen van Blonde d'Aquitaine, (h)eerlijk rund uit de regio, zorgvuldig geselecteerd door Lantinga Sr.

Lees meer
Je moet nog voor € 75,00 bestellen om gratis te verzenden!
  • Kies zelf je leverdag
  • Dag- of avondlevering
  • Gratis verzending v.a. € 75

Productinformatie

Wat zijn doorregen runderlappen?

Doorregen runderlappen worden gesneden van de borst van het rund. Ze zijn grover van structuur dan riblappen en ook wat vetter. Dat vet loop - de naam zegt het al - in lagen door het vlees. Doorregen runderlappen zijn bij uitstek geschikt voor stoven en smoren en is bijvoorbeeld prachtig hacheevlees. Doorregen runderlappen hebben een lange bereidingstijd nodig, maar dat geduld loont zekers te weten. Na een juiste bereiding krijg je übermals en zacht vlees op je bord. Low&Slow draadjesvlees dus. 

Doorregen runderlappen van Blonde d'Aquitaine

Blonde d'Aquitaine is rundvlees uit de regio, door mijn vader persoonlijk geselecteerd bij boeren met wie we al jaren samenwerken. Geen vleesschandalen, meer (h)eerlijk rundvlees, wat het leven én de smaak ten goede komt. De dieren grazen zomers buiten in natuurgebieden en hun menu bestaat – naast vers gras – uit Lucerne (luxe gras met hoge voedingswaarden), mais, granen, aardappelen en een dagelijkse portie vitaminen en mineralen. De dieren hebben alle ruimte en worden met liefde verzorgd. Die respectvolle aanpak proef je in deze doorregen runderlappen: het vlees heeft een authentieke rundvleessmaak. Zoals het vroeger al was en zoals het hoort te zijn...


Ingredienten

100% rundvlees

Wat vind je van dit product?