Culinaire Jus Citroengras

Ambachtelijk getrokken jus met Citroengras, huisgemaakt door onze chefkok Ruben Meijboom. Lekker bij onder andere steaks en roasts. 

De jus is al helemaal kant en klaar, hoeft dus alleen nog maar even opgewarmd te worden!

Jus opwarmen in 3 stappen:

1. Leg de jus een dag van tevoren in de koelkast om te ontdooien. 

2. Houd de verpakking boven een steelpannetje, steek met een scherp mesje het uiteinde lek en knijp de knhoud

3. Verwarm de jus op laag vuur al roerend tot de jus kookt en glad is.

(opwarmen kan uiteraard ook bij het bakvet van het vlees.)

Ingrediënten

Voedingswaarden

Type Per 100g
Energie (kJ) 0
Energie (kcal) 0
Vet (g) 0
Verzadigd vet (g) 0
Koolhydraten (g) 0
Suikers (g) 0
Vezels (g) 0
Eiwitten (g) 0
Zout (g) 0

Schrijf een review

Schrijf een review. Log in of maak een account.

Culinaire Jus Citroengras

Schrijf een review
Ambachtelijk getrokken jus met Citroengras, huisgemaakt door onze chefkok Ruben Meijboom. Lekker bij onder andere steaks en roasts. 

check-circle Vanavond in huis
  • check-circle check-circle Vanavond in huis of kies zelf je leverdag.
  • check-circle check-circle Vanaf € 100,- GRATIS verzending.
  • check-circle check-circle Quickfrozen en Vacuüm verpakt
Product label

Materialen bij je bijgerechten

Dual Brush Grid Scrubber
check-circle Vanavond in huis
30,25
Rooster Lifter
check-circle Vanavond in huis
37,50
Silicone Handschoen
check-circle Vanavond in huis
27,50
Eggmitt Handschoen
check-circle Vanavond in huis
36,95
RVS Grill Tang
check-circle Vanavond in huis
39,95
RVS Grill Spatel
check-circle Vanavond in huis
34,50
Thermometer Met Flesopener
check-circle Vanavond in huis
57,95
Canvas Schort
check-circle Vanavond in huis
59,00
Meest gekocht
Secreto Iberico Rib eye Black Angus USA Prime
check-circle Vanavond in huis
30,79
Rib eye Black Angus USA Prime Rib eye Black Angus USA Prime
check-circle Vanavond in huis
19,19
gepaneerde schnitzel livar
check-circle Vanavond in huis
5,99