Butchery Beefburgers
Wat zijn Beefburgers?
Beefburgers zijn malse sappige burgers van gemalen rundvlees. Logisch. (H)eerlijk rundvlees om precies te zijn, wel zo fijn om te weten. Wat is het verschil dan met een hamburger? In ons geval het formaat en de kruiden. Onze Beefburgers zijn circa 140 gram per stuk (hamburgers rond de 100 gram per stuk) en alvast gekruid met een pittige bite. Mooie royale jongens dus!
Butchery Beefburger
Deze Beefburgers komen van de Blonde d'Aquitaine. Elke week gaat mijn vader Jan Lantinga Sr. bij vaste boeren uit de regio langs om persoonlijk ons rundvlees te selecteren. Boeren die goed zijn voor hun dieren en garant staan voor kwaliteit. Wij weten dus precies waar ons vlees vandaan komt, ver weg van de massaindustrie. Superbelangrijk natuurlijk, want die goede herkomst is niet alleen fijn voor het dier, maar komt de smaak en kwaliteit ook ten goede! De goede herkomst proef je dus ook aan deze Beefburgers.
Snelle bereidingswijze hamburger
Grillen/bakken: 4 minuten voor rosé [inclusief draaien] in olie, roomboter of ghee
Sous vide: 1 uur op 52C en dan afgrillen
Kijk voor bijzondere bereidingswijzen en BBQ bereidingen op onze receptenpagina.
Ingrediënten
Rundvlees, ui, paprika, peper, gemodificeerd maïszetmeel, uipoeder, aroma, gistextract, foelie, zout, paprikapoeder, bloem (TARWE, bevat GLUTEN), suiker, plantaardige olie (zonnebloem), gist, GERSTEMOUT extract (bevat GLUTEN), emulgator (E472e), zout, water, stabilisator (E262), keukenzout, voedingszuur (E330), antioxidant (E300), dextrose, E300 ascorbinezuurVoedingswaarden
Type | Per 100g |
---|---|
Energie (kJ) | N/B |
Energie (kcal) | N/B |
Vet (g) | N/B |
Verzadigd vet (g) | N/B |
Koolhydraten (g) | N/B |
Suikers (g) | N/B |
Vezels (g) | N/B |
Eiwitten (g) | N/B |
Zout (g) | N/B |
Butchery Beefburgers
Informeer me wanneer dit product op voorraad is
- Morgen in huis of kies zelf je leverdag.
- Vanaf € 100,- GRATIS verzending.
- Quickfrozen en Vacuüm verpakt
-
Productinformatie
-
Bereidingswijze
-
Voedingswaarde
Wat zijn Beefburgers?
Beefburgers zijn malse sappige burgers van gemalen rundvlees. Logisch. (H)eerlijk rundvlees om precies te zijn, wel zo fijn om te weten. Wat is het verschil dan met een hamburger? In ons geval het formaat en de kruiden. Onze Beefburgers zijn circa 140 gram per stuk (hamburgers rond de 100 gram per stuk) en alvast gekruid met een pittige bite. Mooie royale jongens dus!
Butchery Beefburger
Deze Beefburgers komen van de Blonde d'Aquitaine. Elke week gaat mijn vader Jan Lantinga Sr. bij vaste boeren uit de regio langs om persoonlijk ons rundvlees te selecteren. Boeren die goed zijn voor hun dieren en garant staan voor kwaliteit. Wij weten dus precies waar ons vlees vandaan komt, ver weg van de massaindustrie. Superbelangrijk natuurlijk, want die goede herkomst is niet alleen fijn voor het dier, maar komt de smaak en kwaliteit ook ten goede! De goede herkomst proef je dus ook aan deze Beefburgers.
Snelle bereidingswijze hamburger
Grillen/bakken: 4 minuten voor rosé [inclusief draaien] in olie, roomboter of ghee
Sous vide: 1 uur op 52C en dan afgrillen
Kijk voor bijzondere bereidingswijzen en BBQ bereidingen op onze receptenpagina.
Ingrediënten
Rundvlees, ui, paprika, peper, gemodificeerd maïszetmeel, uipoeder, aroma, gistextract, foelie, zout, paprikapoeder, bloem (TARWE, bevat GLUTEN), suiker, plantaardige olie (zonnebloem), gist, GERSTEMOUT extract (bevat GLUTEN), emulgator (E472e), zout, water, stabilisator (E262), keukenzout, voedingszuur (E330), antioxidant (E300), dextrose, E300 ascorbinezuurVoedingswaarden
Type | Per 100g |
---|---|
Energie (kJ) | N/B |
Energie (kcal) | N/B |
Vet (g) | N/B |
Verzadigd vet (g) | N/B |
Koolhydraten (g) | N/B |
Suikers (g) | N/B |
Vezels (g) | N/B |
Eiwitten (g) | N/B |
Zout (g) | N/B |