Levering & Bezorging

Elke bestelling bij The Butchery wordt met veel liefde voor je klaargemaakt en ingepakt. Het vlees gaat in vacuüm én koelverpakking in EPS isolatieboxen met speciale koelelementen die het vlees mooi op temperatuur houden.

Vers - diepvries/ready to use - droogwaren

Bij elk product staat aangegeven wat de verzendconditie van het product is, veelal zal dat zijn: vers, diepvries/ready to use of droogwaren (houdbare producten). Verse bestellingen kunnen uiteraard thuis direct worden ingevroren en onze diepvriesproducten komen gekoeld (licht ontdooid) bij je aan. Omdat deze producten supervers Flash Frozen (in korte tijd diep ingevroren), is opnieuw invriezen gewoon mogelijk, ook al krijg je het half ontdooid aan. Wil je liever je bestelling diep bevroren aan huis krijgen, dan kun je in de checkout kiezen voor de optie Flash Frozen, waarbij je gehele bestelling in korte tijd heel diep wordt ingevroren. Zo vul je makkelijk je diepvriesvoorraad aan. Handig! 

Packs Special Care

The Butchery verzendt de pakketten via Packs Special Care. Waarom Packs? Omdat zij door handmatige sortering specialist zijn in fragiele producten als bloemen, taarten, wijn en – jawel – ook vlees. Packs is een relatief klein koeriersbedrijf, dus de lijnen zijn kort en áls zich al een probleem voordoet, is dat eenvoudig op te lossen. Packs werkt met 60 zelfstandige lokale partners. Dat heeft als voordeel dat de koeriers zorgvuldiger omgaan met de pakketten en ze het bezorggebied bovendien als geen ander kennen.

Gratis verzending v.a. € 60

Voor verzending geldt een minimum bestelbedrag van € 40, maar uiteraard ben je altijd welkom om je bestelling (van welke grootte dan ook) gratis te komen afhalen in onze winkel in Meppel. Tot € 60 wordt € 6.95 verzendkosten in rekening gebracht. Bestellingen boven de € 60 verzenden we gratis.

Levertijden 

Omdat wij met verse producten werken en in The Butchery ook mogelijkheden bieden tot bijvoorbeeld customizen, hebben wij geen vaste levertijden. Dat verschilt per product en bestelling, maar zal ongeveer rond de 3 dagen liggen. Wij werken namelijk met een 123 Versgarantie.

1. Dag van bestelling
2. Klaarmaken van bestelling
3. Bezorgen van bestelling

In de checkout kun je zelf een levermoment aangeven, zodat je zeker weet dat er iemand thuis is. Je kunt bijvoorbeeld ook bestellen voor een later tijdstip. Handig wanneer je een etentje of feestje geeft! 

Heb je verder nog vragen over de levering van onze producten? Stel ze gerust via info@butchery.nl