Goa beach rub voor vis TMWTP

Deze Goa beach rub werkt het best op vis of schaaldieren. 

Lees meer
Land van Herkomst
Nederland
Opslagconditie
Droogwaren
Beschikbaarheid
Niet op voorraad
Je moet nog voor € 75,00 bestellen om gratis te verzenden!
  • Kies zelf je leverdag
  • Geleverd tussen 17u - 22u (ma-vr)
  • Gratis verzending v.a. € 75

Productinformatie

Deze Goa beach rub werkt het best op vis of schaaldieren.

Wat is een dry rub?

Dry rubs zijn erg populair in de US, maar ook in Nederland begint het steeds bekender te worden en dan voornamelijk bij de bereiding van vlees via de barbecue. Een rub is eigenlijk niets meer dan een kruidenmengsel. Het zout in de rub onttrekt vocht aan het vlees waarin de kruiden oplossen, na enige tijd wordt dit vocht weer opgenomen in het vlees en zo komt het kruidenmengsel ook in het vlees. Doordat er geen zuren in een rub zitten, blijft de structuur, en dus de bite, van het vlees behouden.

The Man with the Pan

Lekkerder, leuker en mooier, met deze filosofie werden de eerste producten van TMWTP 8 jaar geleden op de markt gebracht. De producten van TMWTP zijn 100% natuurlijk, om bij te dragen aan een gezonde lifestyle.
Al duizenden jaren is het mengen van kruiden en specerijen een kunstvorm. Neem bijvoorbeeld India, Thailand of Marokko, daar worden de mengsels van kruiden en specerijen aangeboden op de straten. Gewoon zonder kunstmatige toevoegingen, zo kan het dus ook! De producten van The Man With The Pan zijn dan ook 100% natuurlijk, glutenvrij en bevatten geen msg, gistextract of andere kunstmatige toevoegingen.

Ingrediënten: zeezout, kurkuma, koriander, knoflook, venkel, paprika, karwij, ui, mosterdzaad, gember, komijn, foenegriek, zwarte peper en cayennepeper.


Bereidingswijze

Wrijf 1 kilogram visfilet of anderhale kilo hele, schoongemaakte vis in met de rub. Laat de kruiden vervolgens een ruime tijd intrekken. Bak je vis op de BBQ, grill of in de pan.


Ingredienten

Zeezout, kurkuma, koriander, knoflook, venkel, paprika, karwij, ui, mosterdzaad, gember, komijn, foenegriek, zwarte peper en cayennepeper.

Wat vind je van dit product?