Rollade met ham en kaas LIVAR

Handgeknoopte rollade met ham en kaas van het Limburgs kloostervarken.

Lees meer
Land van Herkomst
Nederland
Opslagconditie
Diepvries / Quickfrozen
Beschikbaarheid
Niet op voorraad
Je moet nog voor € 75,00 bestellen om gratis te verzenden!
  • Kies zelf je leverdag
  • Geleverd tussen 17u - 22u (ma-vr)
  • Gratis verzending v.a. € 75

Productinformatie

Wat is een rollade met ham en kaas?

Een rollade met ham en kaas is geknoopt van de varkensfilet. Eigenlijk een cordon bleu XXXL dus! De rollade is met liefde handgeknoopt door onze slagers, goed op smaak gebracht met kruiden en dus zo klaar om de oven in te schuiven.. Een leuke variatie en supermakkelijk!


Bereidingswijze

Hoe braad je een rollade met ham en kaas? 

Hoewel 't net een cordon bleu is, moet je de rollade natuurlijk wel iets meer tijd geven.. Laat de rollade eerst op kamertemperatuur komen, dit doe je door de rollade een paar uur van tevoren uit de koelkast te halen. Braad 'm dan aan in de pan in een royale hoeveelheid boter, om 'm vervolgens in een een braadslede -met het braadvocht!- in de voorverwarmde oven (150 graden celcius) te zetten. Hou ongeveer een tijd aan van 25 minuten per 500 gram. Hou alleen wel goed de kerntemperatuur in de gaten van de rollade, want met een kerntemperatuur van 66 graden is de varkensfiletrollade met ham en kaas het lekkerst! 


Wat vind je van dit product?