Culinaire Jus Sjalot

Culinaire Jus Sjalot
Met deze culinaire jus breng je in een paar minuten meer smaak aan je gerecht. De basis is runderbouillon, aangevuld met sjalot, ui, wortel, selderij en knoflook. Daarmee heb je een saus die goed past bij rood vlees, gevogelte of wild.
Wat is culinaire jus sjalot?
Een jus is een saus op basis van bouillon en groenten die je gebruikt om vleesgerechten af te maken. In deze variant zorgt de sjalot samen met ui en wortel voor een ronde smaak, terwijl knoflook en selderij extra diepte geven. De jus is licht gebonden en eenvoudig in gebruik: even opwarmen en serveren bij het vlees of apart in een sauskom.
Culinaire jus sjalot online bestellen?
Bij The Butchery bestel je culinaire jus sjalot eenvoudig online. Bestel vóór 11 uur en je hebt het dezelfde avond nog thuis in Nederland en België. Komt dat moment niet goed uit, dan kies je gewoon een ander bezorgmoment. De jus wordt flash-frozen en vacuüm verpakt geleverd, zodat de kwaliteit onderweg behouden blijft.
De jus is al helemaal kant en klaar, hoeft dus alleen nog maar even opgewarmd te worden!
Jus opwarmen in 3 stappen:
1. Leg de jus een dag van tevoren in de koelkast om te ontdooien.
2. Houd de verpakking boven een steelpannetje, steek met een scherp mesje het uiteinde lek en knijp de knhoud
3. Verwarm de jus op laag vuur al roerend tot de jus kookt en glad is.
(opwarmen kan uiteraard ook bij het bakvet van het vlees.)
Ingredienten
Runderbouillon, sjalot, ui, selderij, wortel, knoflook [plantaardig vet (palm, kokos), tomatenpuree, maltodextrine, raapzaadolie, zout, maiszetmeel, peper.Voedingswaarde
| Type | Per 100g |
|---|---|
| Energie (kJ) | 0 |
| Energie (kcal) | 0 |
| Vet (g) | 0 |
| Verzadigd vet (g) | 0 |
| Koolhydraten (g) | 0 |
| Suikers (g) | 0 |
| Vezels (g) | 0 |
| Eiwitten (g) | 0 |
| Zout (g) | 0 |
Culinaire Jus Sjalot
- Morgen in huis of kies zelf je leverdag
- Vanaf € 100,- GRATIS bezorging.
- Flash-frozen en vacuüm verpakt
-
Productinformatie
-
Bereidingswijze
-
Voedingswaarde
-
Reviews
Culinaire Jus Sjalot
Met deze culinaire jus breng je in een paar minuten meer smaak aan je gerecht. De basis is runderbouillon, aangevuld met sjalot, ui, wortel, selderij en knoflook. Daarmee heb je een saus die goed past bij rood vlees, gevogelte of wild.
Wat is culinaire jus sjalot?
Een jus is een saus op basis van bouillon en groenten die je gebruikt om vleesgerechten af te maken. In deze variant zorgt de sjalot samen met ui en wortel voor een ronde smaak, terwijl knoflook en selderij extra diepte geven. De jus is licht gebonden en eenvoudig in gebruik: even opwarmen en serveren bij het vlees of apart in een sauskom.
Culinaire jus sjalot online bestellen?
Bij The Butchery bestel je culinaire jus sjalot eenvoudig online. Bestel vóór 11 uur en je hebt het dezelfde avond nog thuis in Nederland en België. Komt dat moment niet goed uit, dan kies je gewoon een ander bezorgmoment. De jus wordt flash-frozen en vacuüm verpakt geleverd, zodat de kwaliteit onderweg behouden blijft.
De jus is al helemaal kant en klaar, hoeft dus alleen nog maar even opgewarmd te worden!
Jus opwarmen in 3 stappen:
1. Leg de jus een dag van tevoren in de koelkast om te ontdooien.
2. Houd de verpakking boven een steelpannetje, steek met een scherp mesje het uiteinde lek en knijp de knhoud
3. Verwarm de jus op laag vuur al roerend tot de jus kookt en glad is.
(opwarmen kan uiteraard ook bij het bakvet van het vlees.)
Ingredienten
Runderbouillon, sjalot, ui, selderij, wortel, knoflook [plantaardig vet (palm, kokos), tomatenpuree, maltodextrine, raapzaadolie, zout, maiszetmeel, peper.Voedingswaarde
| Type | Per 100g |
|---|---|
| Energie (kJ) | 0 |
| Energie (kcal) | 0 |
| Vet (g) | 0 |
| Verzadigd vet (g) | 0 |
| Koolhydraten (g) | 0 |
| Suikers (g) | 0 |
| Vezels (g) | 0 |
| Eiwitten (g) | 0 |
| Zout (g) | 0 |
