Tartaar Black Angus PRIME USA
Wat is tartaar?
Tartaar is gemalen rauwe biefstuk dat (in dit geval) in de vorm van een burger wordt gemaakt. Een verschil met gehakt dus, dat ook van andere vleesdelen kan komen. Bestel je in Belgie een broodje Filet Américain, dan krijg je vaak rauw vlees zonder toevoegingen. Tartaar dus. Tartaar wordt sowieso door elkaar gebruikt, want het staat symbool voor 'fijngehakt'. Denk bijvoorbeeld aan tonijntartaar of tartaar van rode biet. In het geval van rundvlees gaat het echter bijna altijd om fijngehakte biefstuk. Bij ons in elk geval wel!
Snelle bereidingswijze tartaar
Grillen/bakken: 4 minuten voor rosé [inclusief draaien] in olie, roomboter of ghee
Sous vide: 1 uur op 50C en dan afgrillen
Kijk voor bijzondere bereidingswijzen en BBQ bereidingen op onze receptenpagina.
Tartaar Black Angus PRIME USA
Informeer me wanneer dit product op voorraad is
- Vanavond in huis of kies zelf je leverdag.
- Vanaf € 75,- GRATIS verzending.
- Quickfrozen en Vacuüm verpakt
-
Productinformatie
-
Bereidingswijze
-
Reviews
Wat is tartaar?
Tartaar is gemalen rauwe biefstuk dat (in dit geval) in de vorm van een burger wordt gemaakt. Een verschil met gehakt dus, dat ook van andere vleesdelen kan komen. Bestel je in Belgie een broodje Filet Américain, dan krijg je vaak rauw vlees zonder toevoegingen. Tartaar dus. Tartaar wordt sowieso door elkaar gebruikt, want het staat symbool voor 'fijngehakt'. Denk bijvoorbeeld aan tonijntartaar of tartaar van rode biet. In het geval van rundvlees gaat het echter bijna altijd om fijngehakte biefstuk. Bij ons in elk geval wel!
Snelle bereidingswijze tartaar
Grillen/bakken: 4 minuten voor rosé [inclusief draaien] in olie, roomboter of ghee
Sous vide: 1 uur op 50C en dan afgrillen
Kijk voor bijzondere bereidingswijzen en BBQ bereidingen op onze receptenpagina.