The Butchery maakt gebruik van Cookies om de site te kunnen blijven optimaliseren en jou een fijne gebruikerservaring te kunnen bieden. Door gebruik te maken van onze website, stem je hier automatisch mee in.
Productinformatie
Cheddar - Jalapeno braadworstjes LIVAR
Zoals de meesten van jullie wel weten, zijn wij bij The Butchery dol op foodpairing! Het mixen van smaken, soms onverwachte combi's, levert vaak de mooiste producten op. Om die reden vind je dan ook meer dan 15 verschillende smaken braadworstjes op onze website. Hetzelfde geldt overigens voor burgers. Zijn we trots op, want elke combi is met liefde samengesteld en alles komt uit eigen worstmakerij.
Braadworst uit eigen worstmakerij
The Butchery is de online slagerij van Lantinga Slagerijen, al jarenlang een begrip in Meppel en omgeving. 'Proef de Oorsprong', luidt ons credo en dat vormt dan ook de basis van ons ambacht. In Wanneperveen hebben we een inmiddels professionele worstmakerij, waar onze Meester Worstmaker Henri van Heerde de scepter zwaait. Hier worden dus ook deze cheddar/jalapeno worstjes met heel veel liefde gemaakt. Een serieuze smaaksensatie en dat is inmiddels door het grote publiek opgemerkt. In Nederland én in België. Hoe mooi is dat?
Worst voor elke gelegenheid
Het mooie aan deze worstjes is natuurlijk dat ze multi-inzetbaar zijn. Perfect om de dagelijkse dis op te spicen, maar ook een fantastische basis voor veel recepten. Bij de bereidingswijze lees je daar meer over. Bovendien is dit het ideale katervoer. Sambal mayo erbij en je hebt de ultieme snack. It's that easy!
Cheddar/jalapeno worstjes online bestellen?
Cheddar/jalapeno worstjes online bestellen? Kan dus gewoon! En heel eenvoudig ook. Als je voor 11.00 bestelt, heb je ze dezelfde avond nog in huis. We verzenden shockfrozen, dus je ontvangt je bestelling keurig bevroren. Kan dus zo weer de vriezer in. Heb je altijd de ultieme snack in huis! Liever een ander smaakje? Kan natuurlijk ook. Leef je uit!
Bereidingswijze
Hoe bak je een braadworst?
Een braadworst is eenvoudig te bereiden, om en om in een braadpan. Even wellen in water kan voorkomen dat de saucijs knapt, maar die gewoonte lijkt een soort van ouderwets. Uiteraard draai je een saucijs met een tang en niet door er met een vork in te prikken. Dan verliest het vlees zijn vocht en dat is zonde. Braadworstjes doen het natuurlijk ook super op de BBQ of gril!
In het kort
Grillen/BBQ: Zo'n 8 minuten op 180 - 200 graden of een hete grillpan [tussendoor omdraaien]
Bakken: 10 minuten zacht braden in olie, roomboter of ghee [tussendoor omdraaien]
Sous vide: 1 uur op 65C en dan afgrillen
Kijk voor bijzondere bereidingswijzen en BBQ bereidingen op onze receptenpagina.
Recepten met braadworst
Hier alvast een paar topreceptjes met de cheddar/japano worstjes van LIVAR
- Corn Dogs Korean Style. Echt, dit wilt je! Bekijk hier het recept.
- Smoked Cheddar/Jalapeno worstjes. Lean & Mean & de perfecte borrelhap! Bekijk hier het recept
ENJOY en vergeet niet je creatie te delen op instagram of facebook. Een tag @instabutchery [insta] @butcheryonline [facebook] zou dan natuurlijk helemaal top zijn!