Academy

 1. Biefstuk Snijden

  Biefstuk Snijden

  Op de juiste manier je biefstuk snijden: het is cruciaal voor het juiste mondgevoel. Onze chef Ruben Meijboom legt in onderstaande video uit waarom het aansnijden van biefstuk zo belangrijk is en laat meteen de verschillen zien tussen vlees met een fijne draag (zoals tournedos) en vlees met een grove draad (bavette).

 2. Ribeye bakken

  Ribeye bakken

  Onze chef Ruben Meijboom legt in een notendop uit hoe je de perfecte ribeye steak bakt. Wil je het daarna nog even rustig nalezen? Dat kan, we hebben het stap voor stap voor je uitgeschreven. En vergeet uitaard je basis niet: een kwalitatieve rib eye steak van een fijn ras.

 3. Dry Aging van vlees: hoe, wat en waarom…

  Geplaatst in Technieken
  Dry Aging van vlees: hoe, wat en waarom…

  Keuringsdienst van Waarde gezien? Dat ging deze week over dry aging. Zat er aan te komen, want dry-aging is een ware hype in vleesland. Zelfs de supermarkten liggen vol met zogenaamd gerijpt vlees. Maar what's the fuss about? Waarom vlees expres oud laten worden? Nou, om het lekkerder te maken dus.

 4. Welkom in The Butchery Academy!

  Geplaatst in Algemeen
  Welkom in The Butchery Academy!

  Welkom op Butchery's Academy. Waar wij je met onze BLOG op de hoogte houden van actualiteiten en nieuwtjes bij de Butchery en uit de branche, willen we met The Butchery Academy een platform creëren om kennis te delen. Must-knows en nice-to-knows voor iedereen die - net als wij - dol op eten is! #sharethegoodfoodfeeling