Buikspek met zwoerd Mangalitza

Buikspek met five spices low & slow klaargemaakt, daar lik ik echt mijn vingers bij af!
Bert-Jan Lantinga
Wat is buikspek met zwoerd?
Buikspek met zwoerd, of porkbelly zoals 'ie ook regelmatig op de kaart staat is, jawel, de buik van het varken, in dit geval met zwoerd, dus met vel. Goed voor een krokant jasje! Buikspek wordt steeds populairder de laatste jaren dat heeft wellicht ook te maken met de Oosterse keuken die terrein wint. Buikspek met de bekende five spices kruiden of in heerlijke zoete marinades... Je googlet de mooiste gerechten met buikspek met zwoerd tegenwoordig.
Ingredienten
100% varkensvleesVoedingswaarde
Type | Per 100g |
---|---|
Energie (kJ) | N/B |
Energie (kcal) | N/B |
Vet (g) | N/B |
Verzadigd vet (g) | N/B |
Koolhydraten (g) | N/B |
Suikers (g) | N/B |
Vezels (g) | N/B |
Eiwitten (g) | N/B |
Zout (g) | N/B |
Buikspek met zwoerd Mangalitza
Informeer me wanneer dit product op voorraad is
+ Musthaves
+ Sides (kies gewenste aantal in checkout)
- Maandag in huis of kies zelf je leverdag
- Vanaf € 100,- GRATIS bezorging.
- Flash-frozen en vacuüm verpakt

Buikspek met five spices low & slow klaargemaakt, daar lik ik echt mijn vingers bij af!
Bert-Jan Lantinga
-
Productinformatie
-
Voedingswaarde
-
Reviews
Buikspek met five spices low & slow klaargemaakt, daar lik ik echt mijn vingers bij af!
Bert-Jan Lantinga
Wat is buikspek met zwoerd?
Buikspek met zwoerd, of porkbelly zoals 'ie ook regelmatig op de kaart staat is, jawel, de buik van het varken, in dit geval met zwoerd, dus met vel. Goed voor een krokant jasje! Buikspek wordt steeds populairder de laatste jaren dat heeft wellicht ook te maken met de Oosterse keuken die terrein wint. Buikspek met de bekende five spices kruiden of in heerlijke zoete marinades... Je googlet de mooiste gerechten met buikspek met zwoerd tegenwoordig.
Ingredienten
100% varkensvleesVoedingswaarde
Type | Per 100g |
---|---|
Energie (kJ) | N/B |
Energie (kcal) | N/B |
Vet (g) | N/B |
Verzadigd vet (g) | N/B |
Koolhydraten (g) | N/B |
Suikers (g) | N/B |
Vezels (g) | N/B |
Eiwitten (g) | N/B |
Zout (g) | N/B |