Op werkdagen kun je bij The Butchery kiezen voor same day delivery. Dat betekent dat als je vóór 11.00 bestelt, dezelfde avond je bestelling nog wordt bezorgd. Je kiest zelf je leverdag én je kunt kiezen tussen dag- en avondlevering. Handig, want zo kun je altijd een moment kiezen om je frozen vlees pakket aan te nemen!
Op de afrekenpagina staat automatisch het snelste levermoment geselecteerd. Mocht je onverhoopt niet thuis zijn of je bestelling liever op een andere dag ontvangen, dan kan je via de kalender in de check-out gemakkelijk een andere leverdag kiezen. Naast het kiezen van de leverdag, heb je ook keuze in het levermoment: 's avonds of overdag.
Bij besteding vanaf €100 versturen we je bestelling helemaal gratis! Vanwege duurzaamheid, maar ook de hoge kosten van frozen delivery, vragen we bij bestellingen onder €50 een bezorgvergoeding van €12,95. Tussen de €50 en €100 zijn de bezorgkosten €8,95.*
*Bezorginformatie geldt voor levering in Nederland & Vlaanderen.
Wist je dat als je een account bij ons aanmaakt, dat je automatisch meespaart in ons loyaliteitsprogramma? Zo spaar je gemakkelijk gratis producten bij elkaar! Elke €10 die je besteedt is 3 beefcoins waard en bij besteding van €200 krijg je 100 bonus beefcoins! Zo gaat dat wel heel hard..
> Elke € 10 bij een bestelling: 3 Beefcoins > Inschrijven nieuwsbrief: 2 Beefcoins
Wat is buik spek toch waanzinnig vlees, hè? Betaalbaar, zeer smaakvol, je kunt het bijna niet verpesten én je kunt er eindeloos mee variëren. Jeremy maakte er deze keer een Koreaanse variant van. De spicy kimchi marinade geeft dit gerecht een flinke kick en buikspek is sowieso een veelgegeten gerecht in Azië. Ik gebruikte LIVAR buikspek, maar de keuze is reuze, dus leef je uit!
Bereidingswijze Pork Belly Korean Style
Meng de kimchi saus samen met de bruine suiker en sojasaus en smeer dit uit op het buikspek
Laat dit minimaal 24 uur intrekken in het vlees.
Steek de BBQ aan en behoud een temperatuur van 120c
Verwijder de overtollige marinade van het buikspek af en bedek in een goede laag BBQ rub. ik [Jeremy] heb de SGP rub gebruikt van Killer hogs
Je kunt het buikspek heel houden of in dikke repen snijden als je wilt dat het sneller klaar is. Ook wel makkelijk eten op die manier!
Het mooiste is nu dat je zeer weinig hoeft te doen. Binnen 4-5 uur is het buikspek mooi gekleurd van buiten en prachtig juicy van binnen.
Je kunt er nog voor kiezen om te glazen met een bbq saus maar zeker niet nodig.
Laat het minimaal 30min rusten omwikkeld in folie en maak af met de sesamzaad en krokante ui
ENJOY!
Recept delen
Voor 11.00u besteld, dezelfde avond in huis
Geleverd tussen 17.00 - 22.30 (ma-vr)
100% tevredenheidsgarantie