Op werkdagen kun je bij The Butchery kiezen voor same day delivery. Dat betekent dat als je vóór 11.00 bestelt, dezelfde avond je bestelling nog wordt bezorgd. Je kiest zelf je leverdag én je kunt kiezen tussen dag- en avondlevering. Handig, want zo kun je altijd een moment kiezen om je frozen vlees pakket aan te nemen!
Op de afrekenpagina staat automatisch het snelste levermoment geselecteerd. Mocht je onverhoopt niet thuis zijn of je bestelling liever op een andere dag ontvangen, dan kan je via de kalender in de check-out gemakkelijk een andere leverdag kiezen. Naast het kiezen van de leverdag, heb je ook keuze in het levermoment: 's avonds of overdag.
Gratis bezorgd vanaf €100
Gratis bezorgd vanaf €100
Bij besteding vanaf €100 versturen we je bestelling helemaal gratis! Vanwege duurzaamheid, maar ook de hoge kosten van frozen delivery, hanteren we een minimaal bestelbedrag van €40. Uiteraard ben je altijd welkom om je pakket op te halen, ongeacht het bestelbedrag. Tussen de €40 en €100 zijn de bezorgkosten €8,95.*
*Bezorginformatie geldt voor levering in Nederland & Vlaanderen.
Spaar beefcoins voor gratis producten
Spaar beefcoins voor gratis producten
Wist je dat als je een account bij ons aanmaakt, dat je automatisch meespaart in ons loyaliteitsprogramma? Zo spaar je gemakkelijk gratis producten bij elkaar! Elke €10 die je besteedt is 3 beefcoins waard en bij besteding van €200 krijg je 100 bonus beefcoins! Zo gaat dat wel heel hard..
> Elke € 10 bij een bestelling: 3 Beefcoins > Inschrijven nieuwsbrief: 2 Beefcoins
Vanwege onnodige milieu belasting en hoge kosten van het frozen versturen van kleine pakketjes, hanteren we een minimaal bestelbedrag van €40.- Uiteraard ben je altijd welkom om je pakket op te halen, ongeacht het bestelbedrag.
Verzendkosten Vanaf 40,- tot 100,- bedragen de verzendkosten € 8,95 Vanaf 100,- verzenden we je bestelling gratis.
Giftcards Het is wel altijd mogelijk om fysieke en digitale giftcards te bestellen. Wanneer je niet voor minimaal 40,- aan producten besteld, plaats de giftcard dan in een losse bestelling om een giftcard van onder de €40,- te verzenden.
Door mijn vrienden word ik [Jeremy] wel eens de crackling king genoemd. Het is zo easy, maar voor veel mensen toch nog intimiderend.
Maar geen zorgen, ik ben er om te helpen. En kan jij een betere manier bedenken om pork belly te eten dan in een bao bun? Nou ik in ieder geval niet.
Dit is een super easy recept voor een snack op tafel, het kan een beetje messy worden maar ja… All the best kind of food is messy food. Enige wat je moet doen is
Bereidingswijze bao buns buikspek
Haal het buikspek uit de vacuümzak en schraap met een mes over het zwoerd heen. Op deze manier haal je extra vocht weg
Plaats in de koelkast voor 12 uur om te drogen
Strooi dan vervolgens fijn zout over het gehele stuk zwoerd heen. Geen milimeter overslaan! En laat weer minimaal 12 uur drogen in de koelkast
Verwijder de zout met een keukendoek, lak een dun laagje olie over de zwoerd heen en dan… you guessed it. Weer een egale laag zout
De buikspek kan in de oven of BBQ. Eerste uur 200C. Haal tijdelijk de buikspek uit de oven of BBQ en stook op tot 250C
Rooster de buikspek nog ongeveer 20-30 minuten of tot dat het zwoerd MEGA crispy is geworden
Plaats de bao buns in een stoom mandje en stoom boven een pan kokend water voor ongeveer 4 minuten of tot dat ze licht en fluffy zijn
Snijd de pinda’s fijn en snijd zo dun als je maar kan de groene gedeelte van de bosui en leg dit op ijswater
Je kan nu twee dingen doen. Snijden door jouw waanzinnig crispy buikspek op een bun gooien met de bosui, pinda’s, sesam en een lekker sausje OF je snijd de buikspek en grilled deze nog kort even op de bbq af voor extra smaak en dan op de bao buns
Enjoy!
Voor 11.00u besteld, dezelfde avond in huis
Geleverd tussen 17.00 - 22.30 (ma-vr)
100% tevredenheidsgarantie