Alles voor een (h)eerlijk Kerstdiner! 

De laatste week voor kerst is ingegaan en het gaat enorm hard met de kerstbestellingen. Sommige artikelen raken zelfs al uitverkocht, dus wacht vooral niet te lang met bestellen. Laat als het even kan je bestelling ruim van tevoren binnenkomen, want het is enorm druk bij de koeriersdiensten. 


Traditioneel Kerstdiner

Kalkoen

Kalkoen, met feestdagen is deze showstopper op menig tafel te vinden. Helemaal niet gek als je bedenkt dat écht iedereen een fantastische gevulde kalkoen op tafel kan zetten.

Beef Wellington

Beef Wellington, ossenhaas in bladerdeeg met parmaham en paddenstoelen, is een klassieker die inmiddels niet meer weg te denken is van de kersttafel! Maak 'm zelf of bak een kant&klare af!

Rollades 

Wist je dat we de mooiste rollades in ons assortiment hebben? Van malse procureurrollade (dé hardloper) tot de mooiste runderrollades. Uiteraard met de hand geknoopt!

Christmas ham

Een X-mas ham is op en top kerstdiner materiaal. We hebben 'm alvast voor je low&slow voorgegaard, zodat je hem alleen nog maar even hoeft af te bakken. Aanrader!


 

Receptvideo gevulde kalkoen

Altijd al een gevulde kalkoen op tafel willen zetten, maar durfde je 't niet zo goed aan omdat je bang bent dat het mislukt? Met onze gevulde kalkoen hoef je daar niet bang voor te zijn! We hebben 'm immers al helemaal voor je voorbereid, leveren er een duidelijke bereidingswijze bij en onze chef Ruben Meijboom heeft er een video over opgenomen. Kan dus absoluut niet mislukken! 


Bijzonder vlees voor bijzondere dagen

Japans Wagyu A5

Écht wat speciaals op tafel zetten deze kerst? Wat dacht je van een Japanse Wagyu steak? Bijvoorbeeld als amuse, om écht een keer Japans Wagyu te proeven.

 

Wild 

Kerst valt perfect in 't wildseizoen, wat betekent dat er een mooi assortiment aan wild verkrijgbaar is. Van hert tot wild zwijn en van fazant tot eend.. Benieuwd? 

 

Ossenhaas

Een tournedos per persoon of een mooie ossenhaas aan één stuk voor meerdere personen? De ossenhazen voor wellington zijn immers ook mooi om aan 1 stuk te bereiden. 


Receptinspiratie voor de feestdagen

A5 Wagyu ribeye met tonkatsu saus

In principe heeft Japans Wagyu niet meer nodig dan wat verse gemalen peper en seasaltflakes. Wil je 'm extra speciaal maken? Serveer je Wagyu Kagoshima steak dan met een authentieke tonkatsu saus. 

Tournedos met Cantharellen & Champignons

Een tournedos is altijd een goed idee. Of je 'm nou met een pittige jus maakt, een tournedos rossini of met paddenstoelen.. Deze versie met champignons en cantharellen is écht goed. 


Gourmetten met kerst

Gourmet

Gourmetvlees is onmisbaar als je gaat gourmetten en de gourmetschalen van The Butchery zijn met liefde samengesteld door onze slagers.

Teppanyaki box DIY

Gourmet, maar dan nét iets anders! Mét Wagyu a5 steak, eendeborst, burgertjes en meer.. Extra luxe gourmetten dus! Per 4 personen te bestellen.

Mini burgers

Burgertjes kan je nooit genoeg hebben. Bestel onze bestselling burgers in 't klein vooral mee voor de gourmet. Vergeet niet bij de burgerbuns te kijken!

 

Mini worstjes

Ook zo ideaal voor de gourmet, onze chipolata worstjes! Ideale aanvulling voor iedere gourmet en te bestellen van varken, rund, kalkoen en lamsvlees. 


 

Receptvideo Beef Wellington

Een echte Engelse klassieker: Beef Wellington. Beef Wellington is een braadstuk van rund - vaak ossenhaas - in bladerdeeg met parmaham en paddenstoelen in verse kruiden (duxelles). Dankzij het bladerdeeg kunnen de smaken van de paddenstoelen goed in het vlees trekken én gaat er geen vocht verloren.

Zelf maken? Voor een traditionele beef wellington, kies je voor een ossenhaas voor Wellington. Deze stukken hebben onze slagers van gelijke dikte gesneden, perfect voor Beef Wellington dus!! 

Onze chefs hebben ook alvast mooie Beef Wellingtons voorbereid die je alleen nog maar af hoeft te bakken. Die vind je hier! 


Happen voor bij de Kerstborrel

Grillworst

Lekkere happen bij de borrel? Dan mag warme grillworst niet ontbreken. Onze Meester worstmakers maakten alvast de worst, jij hoeft 'm alleen nog maar even af te bakken.

Plukbrood

Echt zo'n allemansvriend, lekker bij de bbq én bij de borrel! Even afbakken en warm serveren. Ga voor plukbrood kaas/ui, pesto/mozzarella of zontomaat/olijf.

Leverworst

Onze leverworsten zijn gemaakt door onze eigen Meester Worstmakers en al meerdere malen met GOUD bekroond. Zijn we trots op! Kies uit Boeren, Hausmacher of Fijn.

Droge worst

De huisgemaakte droge worsten worden van begin tot eind gemaakt door onze Meester Worstmakers. Een echt ambachtsproduct met een rijpingstijd van ongeveer een week. Aanrader!


Recepten voor de feestdagen

Hertenrack met Truffelpuree en Wijn-Chocoladesaus

Écht indruk maken op je gasten? Wat dacht je dan van deze showstopper hertenrack met truffelpuree en wijn-chocoladesaus? Mooie smaken die elkaar perfect aanvullen. 

Eendenborst met sinaasappel-rode wijn saus en paksoi

Eendenborst op een andere manier eten dan met de klassieke sinaasappelsaus? Dan is de sinaasappel-rode wijn saus een verrassende twist!

 

Picanha

Of een dikke steak een goed idee is voor de feestdagen? Natuurlijk! Een steak is altijd een goed idee. Wat dacht je van deze übermalse picanha? Heeft niet veel woorden nodig: Fantastisch.