Kogelbiefstuk Black Angus PRIME USA / Ball Tip Steak

Kogelbiefstuk - ook wel bekend als Ball Tip Steak - van Certified USA Black Anus. 

Lees meer
Je moet nog voor € 75,00 bestellen om gratis te verzenden!
  • Kies zelf je leverdag
  • Dag- of avondlevering
  • Gratis verzending v.a. € 75
Anderen bekeken ook

Productinformatie

Wat is kogelbiefstuk?

Kogelbiefstuk Black Angus wordt gesneden uit - jawel - de kogel, het meest malse deel van de bovenbil. Het vlees is fijn van structuur en lekker juicy. Van certified Black Angus USA komt dit stukje vlees wel heel goed tot zijn recht! In Amerika staat ‘ie op de kaart als Ball Tip Steak. Kogelbiefstuk Black Angus USA is absoluut een traktatie.

Kogelbiefstuk Black Angus USA

Hoe beter en ‘meer ontspannen’ het rund, hoe lekkerder de kogelbiefstuk. En dat zit wel goed bij kogelbiefstuk Black Angus USA. Veehouders van raszuiver Black Angus runderen houden zich aan de richtlijnen van ‘Non Hormone Treated Caddle’; een waarborg dat de dieren geen hormonen, preventieve antibiotica of dierlijke grondstoffen toegediend krijgen. De koeien grazen op uitgestrekte weiden en krijgen alleen maar plantaardige voeding (voornamelijk gras, mais en granen), waardoor zij op natuurlijke en gezonde wijze worden grootgebracht. Kost wat tijd, maar dan heb je ook wat. Goede kwaliteit rundvlees vergt nu eenmaal een goede omgang met de dieren. En die goede herkomst proef je bij Kogelbiefstuk Black Angus USA. 


Ingredienten

100% rundvlees

Butcher's Notes

Een kogelbiefstuk heeft veel smaak van zichzelf (meer dan bijvoorbeeld haasbiefstuk) en met Black Angus zit je dus helemaal wel goed!


Wat vind je van dit product?