The Butchery maakt gebruik van Cookies om de site te kunnen blijven optimaliseren en jou een fijne gebruikerservaring te kunnen bieden. Door gebruik te maken van onze website, stem je hier automatisch mee in.
Black Angus burger Classic (puur)
100% certified USA Black Angus burgers. The real American deal als het gaat om hamburger!
Productinformatie
100% certified USA Black Angus burgers. The real American deal als het gaat om hamburger!
Black Angus burger
Een 100% certified USA Black Angus burger: wat ons betreft the real American deal onder de burgers. Een Angus burger is namelijk heerlijk mals en sappig, mede dankzij de mooie marmering van dit waanzinnige runderras. De Black Angus burger wordt uiteraard in eigen slagerij gemalen en gemaakt tot burgers van zo'n 140 gram per stuk. Mooie grote jongens dus! Daar weten de liefhebbers wel raad mee. Super op de bbq, maar ook heerlijk in de pan.
Onze Angus burger komt van Noord-Amerikaanse Black Angus runderen, volgens velen crème de la crème als het gaat om rundvlees. Rundvlees zoals rundvlees bedoeld is: natuurlijk en zonder kunstmatige toevoegingen. Veehouders van raszuiver Black Angus USA volgen de richtlijnen van ‘Non Hormone Treated Caddle’; een waarborg dat de dieren geen hormonen, preventieve antibiotica of dierlijke grondstoffen toegediend krijgen. De USA Black Angus runderen grazen op uitgestrekte weiden en worden dus volledig natuurlijk grootgebracht met gras, kruiden en alles wat de natuur te bieden heeft. Kost wat tijd, maar dan heb je wat.
Bereidingswijze
Snelle bereidingswijze hamburger
Grillen/bakken: 5 minuten voor rosé [inclusief draaien] in olie, roomboter of ghee
Sous vide: 1 uur op 52C en dan afgrillen
Kijk voor bijzondere bereidingswijzen en BBQ bereidingen op onze receptenpagina.
Ingredienten
Recepten