Sliced ribeye

Net zo gek op de Oosterse keuken als wij? Dan ben je vast bekend met shabu shabu, teppanyaki of korean BBQ. Speciaal voor deze grill/kooktechnieken snijden onze meesterslagers ribeye’s in 2mm of 4mm plakjes. Ideaal voor de Oosterse keuken dus! Na binnenkomst van de ribeyes wordt het vlees getrimd, vakkundig in plakken gesneden en per portie vacuum verpakt. Nadat de Asian sliced ribeye gelabeld is, vriezen we ’t op een speciale manier in. Mét behoud van voedingswaarden en kwaliteit dus.

9,5 Kiyoh-score: 9,6 (3536 beoordelingen) Thuiswinkel Waarborg
sort-ascending
Japans Wagyu ribeye Kagoshima A5+ 4mm
check-circle Zaterdag in huis
62,99
Shabu Shabu ribeye Japans Wagyu Kagoshima A5+ 2mm
check-circle Zaterdag in huis
62,99
Gyu Shabu Shabu rib eye BMS8/9 Wagyu AUS
check-circle Zaterdag in huis
44,99

3 Product(en)

per pagina