Tournedos Angus Crossbreed Grassfed SCO

Tournedos bakken stap voor stap

  1. Haal de tournedos minstens een uur van tevoren uit de koelkast en uit de verpakking zodat hij op kamertemperatuur kan komen.
  2. Dep de tournedos droog met keukenpapier en maal er naar smaak peper en zout overheen.
  3. Zet een pan op het vuur met een scheutje olie (of een flinke klont roomboter).
  4. Leg de tournedos in de pan zodra de olie warm is en bak ‘m ongeveer 1 minuut per centimeter per kant. Is je tournedos 2cm dik? Bak ‘m dan 2 minuten per kant. Wil je graag op kerntemperatuur bakken? Hou dan de volgende kerntemperaturen aan: rood 48 graden, medium rood 50 graden, medium 52 graden en doorbakken 56 graden.
  5. Wikkel de tournedos in aluminiumfolie en laat vijf minuten rusten.

TIP: Bak je op gas? Houd dan de biefstuk goed in beweging. Op inductie kan je ‘m beter, op het draaien na, met rust laten.

Ingredienten

Voedingswaarde

Type Per 100g
Energie (kJ) N/B
Energie (kcal) N/B
Vet (g) N/B
Verzadigd vet (g) N/B
Koolhydraten (g) N/B
Suikers (g) N/B
Vezels (g) N/B
Eiwitten (g) N/B
Zout (g) N/B

Tournedos Angus Crossbreed Grassfed SCO

Dit product is momenteel niet op voorraad.
Informeer me wanneer dit product op voorraad is
  • check-circle check-circle Morgen in huis of kies zelf je leverdag
  • check-circle check-circle Vanaf € 100,- GRATIS bezorging.
  • check-circle check-circle Quickfrozen en Vacuüm verpakt
Meest gekocht
pulled chicken kant&klaar
check-circle Morgen in huis
14,99
kipschnitzel scharrel
check-circle Morgen in huis
9,99
Kipdijfilet Scharrel Kipdijfilet Scharrel
check-circle Morgen in huis
9,99