The Butchery maakt gebruik van Cookies om de site te kunnen blijven optimaliseren en jou een fijne gebruikerservaring te kunnen bieden. Door gebruik te maken van onze website, stem je hier automatisch mee in.
Bami/nasivlees LIVAR
Bami-/nasivlees van het Limburgs kloostervarken.
Productinformatie
Bami-/nasivlees van het Limburgs kloostervarken.
Wat is bami- en/of nasivlees?
Bami-/nasivlees van het Limburgs kloostervarken is gesneden van de hamlap. Hamlappen komen van de achterham van het varken en zijn lekker mals. Uitermate geschikt dus voor in de bami of nasi!
Voedingswaarde van rauw bami-/nasivlees per 100 gram
Energie (kJ) | 481 | Koolhydraten (milligram) | 0 |
Energie (kcal) | 114 | Vitamine B1 (milligram) | 0,83 |
Eiwit (gram) | 22,2 | Vitamine B6 (milligram) | 0,53 |
Vet (gram) | 2,8 | Vitamine B12 (microgram) | 0,49 |
Verzadigde vetzuren (gram) | 0,9 | Vitamine D (microgram) | 0,1 |
Enkelvoudig onverzadigde vetzuren (gram) | 1,2 | IJzer (milligram) | 0,8 |
Meervoudig onverzadigde vetzuren (gram) | 0,4 | Zink (milligram) | 2,37 |
Transvetzuren (gram) | 0 | Natrium (milligram) | 54 |
Cholesterol (milligram) | 50,6 |
Bereidingswijze
Bami-, nasivlees bereiden
Laat in een wokpan een scheut olie of een klont boter warm worden/smelten. Roerbak het vlees vervolgens voor 8 tot 10 minuten voordat de rest van de ingredienten van de nasi of bami toegevoegd wordt.
Ingredienten
100% varkensvlees
Wat vind je van dit product?