• 9.5
    •  085 - 040 8044
    • Voor 11u besteld, zelfde avond in huis
    • Geleverd tussen 17u - 22u (ma-vr)
    • Kies zelf je leverdag

Bami/nasivlees LIVAR

Bami-/nasivlees van het Limburgs kloostervarken. 

Lees meer
Land van Herkomst
Nederland
Opslagconditie
Diepvries / Quickfrozen
Beschikbaarheid
Niet op voorraad
Je moet nog voor € 75,00 bestellen om gratis te verzenden!
  • Kies zelf je leverdag
  • Geleverd tussen 17u - 22u (ma-vr)
  • Gratis verzending v.a. € 75,00

Productinformatie

Wat is bami- en/of nasivlees? 

Bami-/nasivlees van het Limburgs kloostervarken is gesneden van de hamlap. Hamlappen komen van de achterham van het varken en zijn lekker mals. Uitermate geschikt dus voor in de bami of nasi! 

Voedingswaarde van rauw bami-/nasivlees per 100 gram

Energie (kJ) 481 Koolhydraten (milligram) 0
Energie (kcal) 114 Vitamine B1 (milligram) 0,83
Eiwit (gram) 22,2 Vitamine B6 (milligram) 0,53
Vet (gram) 2,8 Vitamine B12 (microgram) 0,49
Verzadigde vetzuren (gram) 0,9 Vitamine D (microgram) 0,1
Enkelvoudig onverzadigde vetzuren (gram) 1,2 IJzer (milligram) 0,8
Meervoudig onverzadigde vetzuren (gram) 0,4 Zink (milligram) 2,37
Transvetzuren (gram) 0 Natrium (milligram) 54
Cholesterol (milligram) 50,6

Bereidingswijze

Bami-, nasivlees bereiden

Laat in een wokpan een scheut olie of een klont boter warm worden/smelten. Roerbak het vlees vervolgens voor 8 tot 10 minuten voordat de rest van de ingredienten van de nasi of bami toegevoegd wordt.


Wat vind je van dit product?