Iberico Nekbraadstuk zonder presa

Ik houd van Iberico. Het vlees is mooi gemarmerd en wat kruidig van smaak. Bovendien leent dit braadstuk zich perfect voor het bereiden van pulled pork. Doordat het wat vetter is, droogt het ook niet zo snel uit. En je kunt beginnen met een stuk van zo'n 1 tot 1.5 kg, zodat je niet meteen 16 uur onder de pannen bent!
Bert-Jan Lantinga
Iberico nekbraadstuk is prachtig gemarmerd varkensvlees en bij uitstek geschikt om pulled pork mee te maken. Het is wat vetter en droogt dus minder snel uit.
Bereiding Iberico Nekbraadstuk
De mooiste manier van bereiding is low & slow. Houd ongeveer 4 uur aan voor een kilo vlees. Hier vind je een prachtig basisrecept voor traditionele pulled pork!
Ingredienten
100% varkensvleesVoedingswaarde
Type | Per 100g |
---|---|
Energie (kJ) | N/B |
Energie (kcal) | N/B |
Vet (g) | N/B |
Verzadigd vet (g) | N/B |
Koolhydraten (g) | N/B |
Suikers (g) | N/B |
Vezels (g) | N/B |
Eiwitten (g) | N/B |
Zout (g) | N/B |
Iberico Nekbraadstuk zonder presa
Informeer me wanneer dit product op voorraad is
+ Lekker makkelijk
+ Altijd lekker
- Morgen in huis of kies zelf je leverdag
- Vanaf € 100,- GRATIS bezorging.
- Flash-frozen en vacuüm verpakt

Ik houd van Iberico. Het vlees is mooi gemarmerd en wat kruidig van smaak. Bovendien leent dit braadstuk zich perfect voor het bereiden van pulled pork. Doordat het wat vetter is, droogt het ook niet zo snel uit. En je kunt beginnen met een stuk van zo'n 1 tot 1.5 kg, zodat je niet meteen 16 uur onder de pannen bent!
Bert-Jan Lantinga
-
Productinformatie
-
Bereidingswijze
-
Voedingswaarde
-
Reviews
Ik houd van Iberico. Het vlees is mooi gemarmerd en wat kruidig van smaak. Bovendien leent dit braadstuk zich perfect voor het bereiden van pulled pork. Doordat het wat vetter is, droogt het ook niet zo snel uit. En je kunt beginnen met een stuk van zo'n 1 tot 1.5 kg, zodat je niet meteen 16 uur onder de pannen bent!
Bert-Jan Lantinga
Iberico nekbraadstuk is prachtig gemarmerd varkensvlees en bij uitstek geschikt om pulled pork mee te maken. Het is wat vetter en droogt dus minder snel uit.
Bereiding Iberico Nekbraadstuk
De mooiste manier van bereiding is low & slow. Houd ongeveer 4 uur aan voor een kilo vlees. Hier vind je een prachtig basisrecept voor traditionele pulled pork!
Ingredienten
100% varkensvleesVoedingswaarde
Type | Per 100g |
---|---|
Energie (kJ) | N/B |
Energie (kcal) | N/B |
Vet (g) | N/B |
Verzadigd vet (g) | N/B |
Koolhydraten (g) | N/B |
Suikers (g) | N/B |
Vezels (g) | N/B |
Eiwitten (g) | N/B |
Zout (g) | N/B |