Iberico Nekbraadstuk zonder presa

Iberico nekbraadstuk is prachtig gemarmerd varkensvlees en bij uitstek geschikt om pulled pork mee te maken. Het is wat vetter en droogt dus minder snel uit. 

Bereiding Iberico Nekbraadstuk

De mooiste manier van bereiding is low & slow. Houd ongeveer 4 uur aan voor een kilo vlees. Hier vind je een prachtig basisrecept voor traditionele pulled pork!

Ingredienten

100% varkensvlees

Voedingswaarde

Type Per 100g
Energie (kJ) N/B
Energie (kcal) N/B
Vet (g) N/B
Verzadigd vet (g) N/B
Koolhydraten (g) N/B
Suikers (g) N/B
Vezels (g) N/B
Eiwitten (g) N/B
Zout (g) N/B

Iberico Nekbraadstuk zonder presa

Dit product is momenteel niet op voorraad.
Informeer me wanneer dit product op voorraad is
Cabecero, oftewel nekbraadstuk zonder presa (zonder been) van het Spaanse Iberico varken.
  • check-circle check-circle Morgen in huis of kies zelf je leverdag
  • check-circle check-circle Vanaf € 100,- GRATIS bezorging.
  • check-circle check-circle Quickfrozen en Vacuüm verpakt
Cabecero, oftewel nekbraadstuk zonder presa (zonder been) van het Spaanse Iberico varken.
Meest gekocht
erwtensoep Erwtensoep
check-circle Morgen in huis
6,99
Kipdijfilet Scharrel Kipdijfilet Scharrel
check-circle Morgen in huis
8,99
Franse uiensoep Franse uiensoep
check-circle Morgen in huis
4,99