The Butchery maakt gebruik van Cookies om de site te kunnen blijven optimaliseren en jou een fijne gebruikerservaring te kunnen bieden. Door gebruik te maken van onze website, stem je hier automatisch mee in.
Productinformatie
Entrecote van graangevoerd Aberdeen Angus uit Uruguay.
Wat is een Aberdeen Angus entrecote?
Een Aberdeen Angus entrecote is een stevige lendesteak met een karakteristieke vetrand, in dit geval van Aberdeen Angus uit Uruguay. De Uruguayaanse runderen kennen een eerlijke herkomst en leven op uitgestrekte vlaktes waar ze zichzelf tegoed doen gras, planten, kruiden en bloemen. Daarna worden de Aberdeen Angus runderen nog minimaal 100 dagen graangevoerd, voor een mooie volle smaak. Het rundvlees staat dan ook bekend om een mooie marmering, volle smaak en malse structuur. Deze aberdeen angus entrecote is dan ook onmiskenbaar een smaakvolle steak.
Met meer dan 15 verschillende soorten entrecote, is Butchery specialist in de mooiste rassen van over de hele wereld. Zuid-Amerikaans rundvlees is prachtig in z'n prijs-kwaliteit verhouding. Liever een ander ras? De keuze is reuze!
Bereidingswijze
Hoe bereid je een Aberdeen Angus entrecote?
Dat legt chef Ruben Meijboom in een notendop uit. EasyPeasy!
Ingredienten
Recepten
Butcher's Notes
Ik houd van de stevige structuur van de entrecote. Het vetrandje zorgt voor mals en smaakvol vlees. Entrecote bakken vergt wel wat precisie, want als er teveel hitte in het vlees komt, wordt het vlees wat taai. Koppie erbij dus...