Kogelbiefstuk Limousin (natuurlijk gehouden)
Wat is kogelbiefstuk?
Kogelbiefstuk wordt gesneden uit - jazeker - de kogel, het meest malse deel van de bovenbil. Waarom dit kogel heet? Omdit dit deel bij het kogelgewricht zit. Spannender kunnen we het niet maken. Kogelbiefstuk is fijn van structuur en supermals. Over het algemeen geldt: hoe korter de spier, hoe malser het vlees. Na haasbiefstuk is kogelbiefstuk de meest malse steak. Deze kogelbiefstuk komt van het biologische Limousin van het Drentse landschap, rundvlees waar we trots op zijn.Â
Kogelbiefstuk Limousin (natuurlijk gehouden)
Informeer me wanneer dit product op voorraad is
- Vanavond in huis of kies zelf je leverdag.
- Vanaf € 75,- GRATIS verzending.
- Quickfrozen en Vacuüm verpakt
-
Productinformatie
-
Reviews
Wat is kogelbiefstuk?
Kogelbiefstuk wordt gesneden uit - jazeker - de kogel, het meest malse deel van de bovenbil. Waarom dit kogel heet? Omdit dit deel bij het kogelgewricht zit. Spannender kunnen we het niet maken. Kogelbiefstuk is fijn van structuur en supermals. Over het algemeen geldt: hoe korter de spier, hoe malser het vlees. Na haasbiefstuk is kogelbiefstuk de meest malse steak. Deze kogelbiefstuk komt van het biologische Limousin van het Drentse landschap, rundvlees waar we trots op zijn.Â