Kogelbiefstuk Limousin (natuurlijk gehouden)

Wat is kogelbiefstuk?

Kogelbiefstuk wordt gesneden uit - jazeker - de kogel, het meest malse deel van de bovenbil. Waarom dit kogel heet? Omdit dit deel bij het kogelgewricht zit. Spannender kunnen we het niet maken. Kogelbiefstuk is fijn van structuur en supermals. Over het algemeen geldt: hoe korter de spier, hoe malser het vlees. Na haasbiefstuk is kogelbiefstuk de meest malse steak. Deze kogelbiefstuk komt van het biologische Limousin van het Drentse landschap, rundvlees waar we trots op zijn. 

Schrijf een review

Schrijf een review. Log in of maak een account.

Kogelbiefstuk Limousin (natuurlijk gehouden)

Schrijf een review
Dit product is momenteel niet op voorraad.
Informeer me wanneer dit product op voorraad is
Kogelbiefstuk van het natuurlijke rund, smaakvol en met een goeie herkomst!
  • check-circle check-circle Vanavond in huis of kies zelf je leverdag.
  • check-circle check-circle Vanaf € 75,- GRATIS verzending.
  • check-circle check-circle Quickfrozen en Vacuüm verpakt