The Butchery maakt gebruik van Cookies om de site te kunnen blijven optimaliseren en jou een fijne gebruikerservaring te kunnen bieden. Door gebruik te maken van onze website, stem je hier automatisch mee in.
Kogelbiefstuk Limousin (natuurlijk gehouden)
Kogelbiefstuk van het natuurlijke rund, smaakvol en met een goeie herkomst!
Productinformatie
Kogelbiefstuk van het natuurlijke rund, smaakvol en met een goeie herkomst!
Wat is kogelbiefstuk?
Kogelbiefstuk wordt gesneden uit - jazeker - de kogel, het meest malse deel van de bovenbil. Waarom dit kogel heet? Omdit dit deel bij het kogelgewricht zit. Spannender kunnen we het niet maken. Kogelbiefstuk is fijn van structuur en supermals. Over het algemeen geldt: hoe korter de spier, hoe malser het vlees. Na haasbiefstuk is kogelbiefstuk de meest malse steak. Deze kogelbiefstuk komt van het biologische Limousin van het Drentse landschap, rundvlees waar we trots op zijn.
Ingredienten
100% rundvlees
Wat vind je van dit product?