• 9.5
    •  085 - 040 8044
    • Voor 11u besteld, zelfde avond in huis
    • Geleverd tussen 17u - 22u (ma-vr)
    • Kies zelf je leverdag

Porchettarollade LIVAR

Porchettarollade van het Limburgs kloostervarken.

Lees meer
Land van Herkomst
Nederland
Opslagconditie
Diepvries / Quickfrozen
Beschikbaarheid
Niet op voorraad
Je moet nog voor € 75,00 bestellen om gratis te verzenden!
  • Kies zelf je leverdag
  • Geleverd tussen 17u - 22u (ma-vr)
  • Gratis verzending v.a. € 75,00

Productinformatie

Wat is porchettarollade?

Porchettarollade is oprecht ’t beste van twee werelden, de rollade is namelijk half varkensfilet en half speklap, gekruid met verse Italiaanse kruiden. Je rollade kan dus niet mislukken, want hij wordt door deze verhouding nooit vet! Behalve superlekker is deze porchettarollade ook een echte eyecatcher.. Want zeg nou zelf, is hij niet prachtig? 


Bereidingswijze

Hoe braad je porchettarollade?

Omdat de rollade half varkensfilet en half speklap is, kan de porchettarollade bijna niet mislukken.. Haal de rollade twee uur vantevoren uit de koelkast, zodat hij op kamertemperatuur kan komen. Braad ‘m rondom bruin aan in een pan met een royale hoeveelheid boter. Plaats de inhoud van de pan -dus de rollade én de braadjus- in een braadslede in de voorverwarmde oven (150 graden celcius). Hou ongeveer 25 minuten per 500 gram aan, als de porchettarollade een kern van 65 graden heeft bereikt is hij klaar! 


Wat vind je van dit product?