Duitse biefstuk Black Angus PRIME USA

Ik vind Duitse biefstuk, lekker rood van binnen, een lekker toegankelijk en mager stukje vlees voor de doordeweekse keuken. Heel even om en om bakken is voor mij al genoeg, maar smaken verschillen natuurlijk!
Bert-Jan Lantinga
Wat is een Duitse biefstuk?
Een Duitse biefstuk zit eigenlijk tussen een biefstuk en een tartaar in. Een rundertartaar is vaak gemalen, terwijl Duitse biefstuk gehakt wordt. Onze Duitse biefstuk is grofgehakte biefstuk, op smaak gemaakt met peper, zout en ui.
Snelle bereidingswijze tartaar
Grillen/bakken: 4 minuten voor rosé [inclusief draaien] in olie, roomboter of ghee
Sous vide: 1 uur op 50C en dan afgrillen
Kijk voor bijzondere bereidingswijzen en BBQ bereidingen op onze receptenpagina.
Ingredienten
Rundvlees, zout, specerijen (pepers, SELDERIJZAAD), TARWEVEZEL (bevat ROGGE), kruiden (SELDERIJBLAD).Voedingswaarde
Type | Per 100g |
---|---|
Energie (kJ) | N/B |
Energie (kcal) | N/B |
Vet (g) | N/B |
Verzadigd vet (g) | N/B |
Koolhydraten (g) | N/B |
Suikers (g) | N/B |
Vezels (g) | N/B |
Eiwitten (g) | N/B |
Zout (g) | N/B |
Duitse biefstuk Black Angus PRIME USA
Informeer me wanneer dit product op voorraad is
+ Lekker makkelijk
+ Altijd lekker
- Maandag in huis of kies zelf je leverdag
- Vanaf € 100,- GRATIS bezorging.
- Flash-frozen en vacuüm verpakt

Ik vind Duitse biefstuk, lekker rood van binnen, een lekker toegankelijk en mager stukje vlees voor de doordeweekse keuken. Heel even om en om bakken is voor mij al genoeg, maar smaken verschillen natuurlijk!
Bert-Jan Lantinga
-
Productinformatie
-
Bereidingswijze
-
Voedingswaarde
-
Reviews
Ik vind Duitse biefstuk, lekker rood van binnen, een lekker toegankelijk en mager stukje vlees voor de doordeweekse keuken. Heel even om en om bakken is voor mij al genoeg, maar smaken verschillen natuurlijk!
Bert-Jan Lantinga
Wat is een Duitse biefstuk?
Een Duitse biefstuk zit eigenlijk tussen een biefstuk en een tartaar in. Een rundertartaar is vaak gemalen, terwijl Duitse biefstuk gehakt wordt. Onze Duitse biefstuk is grofgehakte biefstuk, op smaak gemaakt met peper, zout en ui.
Snelle bereidingswijze tartaar
Grillen/bakken: 4 minuten voor rosé [inclusief draaien] in olie, roomboter of ghee
Sous vide: 1 uur op 50C en dan afgrillen
Kijk voor bijzondere bereidingswijzen en BBQ bereidingen op onze receptenpagina.
Ingredienten
Rundvlees, zout, specerijen (pepers, SELDERIJZAAD), TARWEVEZEL (bevat ROGGE), kruiden (SELDERIJBLAD).Voedingswaarde
Type | Per 100g |
---|---|
Energie (kJ) | N/B |
Energie (kcal) | N/B |
Vet (g) | N/B |
Verzadigd vet (g) | N/B |
Koolhydraten (g) | N/B |
Suikers (g) | N/B |
Vezels (g) | N/B |
Eiwitten (g) | N/B |
Zout (g) | N/B |