Duitse biefstuk Black Angus PRIME USA

Wat is een Duitse biefstuk?

Een Duitse biefstuk zit eigenlijk tussen een biefstuk en een tartaar in. Een rundertartaar is vaak gemalen, terwijl Duitse biefstuk gehakt wordt. Onze Duitse biefstuk is grofgehakte biefstuk, op smaak gemaakt met peper, zout en ui. 

Snelle bereidingswijze tartaar

Grillen/bakken: 4 minuten voor rosé [inclusief draaien] in olie, roomboter of ghee
Sous vide: 1 uur op 50C en dan afgrillen

Kijk voor bijzondere bereidingswijzen en BBQ bereidingen op onze receptenpagina. 

Schrijf een review

Schrijf een review. Log in of maak een account.

Duitse biefstuk Black Angus PRIME USA

Schrijf een review
Dit product is momenteel niet op voorraad.
Informeer me wanneer dit product op voorraad is
Duitse biefstuk van het Amerikaanse Black Angus rund.
  • Morgen in huis of kies zelf je leverdag.
  • Vanaf € 75,- GRATIS verzending.
  • Quickfrozen en Vacuüm verpakt