• 9.5
    •  085 - 040 8044
    • Voor 11u besteld, zelfde avond in huis
    • Geleverd tussen 17u - 22u (ma-vr)
    • Kies zelf je leverdag

Duitse biefstuk Black Angus PRIME USA

Duitse biefstuk van het Amerikaanse Black Angus rund.

Lees meer
Land van Herkomst
Verenigde Staten
Opslagconditie
Diepvries / Quickfrozen
Beschikbaarheid
Niet op voorraad
Je moet nog voor € 75,00 bestellen om gratis te verzenden!
  • Kies zelf je leverdag
  • Geleverd tussen 17u - 22u (ma-vr)
  • Gratis verzending v.a. € 75,00

Productinformatie

Wat is een Duitse biefstuk?

Een Duitse biefstuk zit eigenlijk tussen een biefstuk en een tartaar in. Een rundertartaar is vaak gemalen, terwijl Duitse biefstuk gehakt wordt. Onze Duitse biefstuk is grofgehakte biefstuk, op smaak gemaakt met peper, zout en ui. 


Bereidingswijze

Duitse biefstuk bakken

Duitse biefstuk kun je rood, medium of welldone eten. Schroei eerst even dicht en bak vervolgens de Duitse biefstuk - afhankelijk van de dikte - in zo'n 4 minuten per kant rood. Wij gebruiken daarvoor vaak olijfolie en een beetje roomboter, maar smaken verschillen natuurlijk. 


Butcher's Notes

Ik vind Duitse biefstuk, lekker rood van binnen, een lekker toegankelijk en mager stukje vlees voor de doordeweekse keuken. Heel even om en om bakken is voor mij al genoeg, maar smaken verschillen natuurlijk!


Wat vind je van dit product?