Fricandeaurollade LIVAR

Wat is een fricandeaurollade?

Fricandeaurollade is een handgeknoopte rollade, gesneden uit het achtereind van het wroetvarken. Neutraal van smaak en dus perfect om zelf naar smaak te kruiden of marineren. Kun je dus alle kanten mee op! 

Hoe braad je een fricandeaurollade?

Zorg dat de rollade om kamertemperatuur is door de rollade twee uur voor bereiding uit de koelkast te halen. Braad de rollade aan in de pan in een royale hoeveelheid boter. Zet het vuur vervolgens lager en laat de rollade -25 minuten per 500 gram- sudderen tot er een kerntemperatuur is bereikt van 66 graden celcius. 

In de oven kan ook, verwarm de oven dan voor op 150 graden celcius. Braad de rollade nog wel even aan in de pan en plaats dan de rollade in een braadslede met de braadjus in de oven. Hou een oventijd aan van 25 minuten per 500 gram. Wil je zeker weten dat de rollade helemaal goed is? Gebruik dat een kernthermometer en hou een kerntemperatuur aan van 66 graden Celcius. 

Schrijf een review

Schrijf een review. Log in of maak een account.

Fricandeaurollade LIVAR

Schrijf een review
Dit product is momenteel niet op voorraad.
Informeer me wanneer dit product op voorraad is
Fricandeaurollade van het Limburgs Kloostervarken. 
  • check-circle check-circle Maandag in huis of kies zelf je leverdag.
  • check-circle check-circle Vanaf € 100,- GRATIS verzending.
  • check-circle check-circle Quickfrozen en Vacuüm verpakt