Flank Steak Actie 

Wel eens een flank steak geprobeerd? Ook wel bekend als bavette de flanchet? Aanrader! Wij maakten er laatst een heerlijk recept van Jord Althuizen mee - flank steak rol - en Flank steak rolvonden 'm zo lekker dat we op het idee van deze actie kwamen. Sharing = caring immers. Wil je bavette de flanchet altijd al eens proberen of weet je al hoe lekker het is, dan heb je dus mazzel. Bij besteding van € 100 krijg je namelijk een Black Angus USA flank steak van 800 gram twv € 30.00 GRATIS.

Bavette de flanchet

Flank steak wordt gesneden uit - jawel - de flank van het rund en staat ook wel bekend als bavette de flanchet. Dit vlees werd wat ons betreft lange tijd zwaar ondergewaardeerd geweest en werd zelfs geschaard onder de 'vergeten vleessoorten'. Die tijd is gelukkkig voorbij. Bavette (de flanchet) is aan een opmars begonnen. En terecht! Flank steak is werkvlees, afkomstig uit de zogeheten 'vang' aan de onderkant van het rund. Het vlees is weliswaar wat grof van structuur, maar  heeft wel des te meer smaak! En met een flank steak van Black Angus USA zit je qua structuur sowieso wel snor. 

Doe je mee aan de actie? Ga dan zeker het recept van Jord proberen!