The Butchery

  1. 10 tips voor de Paasbrunch

    10 tips voor de Paasbrunch

    Pasen komt eraan en die is natuurlijk niet is natuurlijk niet compleet zonder een uitgebreide Paasbrunch! Dat kan natuurlijk met een eitje en een croissantje, maar je kunt óók all the way gaan! Want dat is wel een beetje het leuke aan een paasbrunch. Alles kan en mag en neem er vooral lekker de tijd voor. Geen inspiratie? Wij hebben 10 tips voor je op een rijtje gezet!

  2. Winter BBQ? Let’s go!

    Geplaatst in The Butchery
    Winter BBQ? Let’s go!

    We leven momenteel in een winterwonderland, dus daar wil je zo veel mogelijk van genieten natuurlijk! Waarschijnlijk kunnen we zelfs de ijzers weer onderbinden en wat is er dan mooier dan na een goeie sessie de BBQ aan te slingeren. Muts op, Gluhweintje dazu en gaan met die banaan. Want met een beetje voorbereiding kun je prima buiten vertoeven. Hier dus alvast een paar tips!

  3. The Butchery X Vinobox

    Geplaatst in The Butchery
    The Butchery X Vinobox

    Soms komt er ineens iets op je pad, waarvan je denkt dat het je aanbod nog verder kan ondersteunen. Vinobox is zo ‘iets’.  Als fervent wijnliefhebbers zijn we al een tijdje op zoek naar een fijne partner. Omdat we vinden dat je bij je leest moet blijven, willen we het namelijk graag ‘gewoon’ bij vlees houden. Is al gevarieerd genoeg immers. Wij zijn slagers, in hart en nieren. Maar wel échte foodies en wat ons betreft hoort bij een fijne steak ook een fijne wijn op z’n tijd. En dat laten we dus liever aan de expert over.

  4. Wildseizoen van start!

    Wildseizoen van start!

    De herfst is ingetreden, het is ietwat donker buiten en de bockbieren vloeien weer rijkelijk. Het heeft wel wat. Traditiegetrouw gaat op 15 oktober óók het Wildseizoen weer officieel van start. Maar bestaat er nog wel daadwerkelijk een wildseizoen? Want heel sec kun je wild gewoon het hele jaar door verkrijgen. Waarom dan een wildseizoen dat loopt van 15 oktober tot om en nabij de jaarwisseling?

  5. Quickfrozen: hoe wat en waarom?

    Quickfrozen: hoe wat en waarom?
    Quickfrozen / Flashfrozen: hoe, wat en waarom

    Het is je wellicht al opgevallen, maar bij een groot deel van ons assortiment zie je als opslagconditie ‘quickfrozen’ staan. Maar wat houdt dat nu precies in en waarom zou je kiezen voor quickfrozen vlees?

  6. Of je worst lust

    Of je worst lust

    Wist je dat onze worst en vleeswaren uit eigen worstmakerij komen? Onze Meester Worstmaker Henri van Eerde zwaait er de scepter en doet dat al jaren met heel veel passie. Puur ambacht dus. Zijn we trots op!

  7. Same Day Delivery!

    Geplaatst in The Butchery
    Same Day Delivery!

    Op veler verzoek zijn we gestart met SAME DAY DELIVERY*. Dat betekent dat als je vóór 11.00 bestelt, je je bestelling dezelfde avond nog in huis hebt. Hoe dit in zijn werk gaat?