SPAARPUNTEN AL INGELEVERD?  | Lees Meer

The Butchery

 1. Wildseizoen van start!

  Wildseizoen van start!

  De herfst is ingetreden, het is ietwat donker buiten en de bockbieren vloeien weer rijkelijk. Het heeft wel wat. Traditiegetrouw gaat op 15 oktober óók het Wildseizoen weer officieel van start. Maar bestaat er nog wel daadwerkelijk een wildseizoen? Want heel sec kun je wild gewoon het hele jaar door verkrijgen. Waarom dan een wildseizoen dat loopt van 15 oktober tot om en nabij de jaarwisseling?

 2. Why Our Beef Is Better!

  Geplaatst in The Butchery
  Why Our Beef Is Better!

  Online vleeswebshops zijn niet uniek, maar online ambacht is dat nog altijd wel. Want wist je dat élke steak door handen van een Meesterslager is geweest? Tot perfectie getrimd in een ideale vet/vleesverhouding en eigenhandig vacuüm verpakt. Vleesvocht en verpakking worden niet meegewogen. Resultaat? Een kiloprijs voor perfect getrimd vlees dat 100% grill ready is.

 3. 5 tips voor een Budget BBQ

  Geplaatst in The Butchery
  5 tips voor een Budget BBQ
  Wow het is alweer bijna augustus, de tijd vliegt voorbij en momenteel zitten we in “peak BBQ season”. Niet dat ik [Jeremy] stop met lekker grillen tijdens de herfst of zelfs de koude wintermaanden maar de zomerse temperaturen brengen toch wel de echt BBQ vibes naar buiten in veel mensen. Wellicht zit je te denken om een BBQ te organiseren met dit zalige weer en groot gelijk heb je. Maar de realiteit is ook dat het leven alleen maar duurder aan het worden is en dit voelen wij helaas allemaal. Toegegeven, voor goedkoop vlees zit je op de verkeerde webshop. Wij zijn meer van 'minder vaak, maar goed en eerlijk vlees eten'. En de kwalitatieve rassen met een eerlijke herkomst, hebben een ander prijskaartje dan de plofkip uit menig supermarkt. Da's logisch. Desalniettemin kan er her en der best wat gesneden worden in het budget. Alle beetjes helpen immers? Hieronder 5 budget tips voor een culinair BBQ feest.
 4. 5 tips voor een geslaagde Vakantie BBQ

  Geplaatst in The Butchery
  5 tips voor een geslaagde Vakantie BBQ

  De vakantietijd is officieel begonnen en dat betekent dat veel Nederlanders afreizen naar een camping of vakantiepark Ik [Jeremy] ben bijna elke dag bezig met de BBQ dus ik vind een pauze best wel even lekker. Maar de meeste mensen kunnen juist heerlijk genieten van een goede BBQ tijdens hun paar weken ontspanning. Nou wil je het natuurlijk wel goed doen, want een speklap en een kippenpoot op de BBQ die brandt met de intensiteit van drieduizend zonnen is nou niet bepaald culinair. Maar wat moet je allemaal meenemen qua tools? De koffers zijn al zwaar genoeg! Wat voor vlees is geschikt voor een vakantie BBQ en hoe zorg je dat het vakantiepark niet affikt terwijl jij shirtloos Max Verstappen aan het toejuichen bent met de rest van het oranje publiek? Hier 5 tips om van jouw BBQ vacation een culinair spektakel te maken.

 5. Wat eten met warm weer? 10 Tips!

  Geplaatst in The Butchery
  Wat eten met warm weer? 10 Tips!

  Het lijkt bloedjeheet te worden, dus uren achter de stoof is voorlopig waarschijnlijk even een no-go. Snel, makkelijk en licht moet het zijn en koude bereidingen gaan sowieso lekker. Maar wat denk je van grote hoeveelheden low & slow bereidingen, waar je meerdere dagen gerechten mee voor kunt schotelen. Even schakelen, maar we got your back. Hier 10 tips om je de hittegolf door te helpen!

 6. 10 BBQ trends van 2022

  10 BBQ trends van 2022

  Of BBQ onderhevig is aan trends? Jazekers. Klassiekers blijven altijd klassiekers and nothing beats a good old rib of een lekkere spies, maar zien eten doet eten en trends zijn er altijd. Jeremy van Black Gold Smokehouse deelt zijn bevindingen met ons.

 7. The Butchery ‘King of Food’ bij Webshop Awards van Trunkrs

  The Butchery ‘King of Food’ bij Webshop Awards van Trunkrs

  Mooi nieuws! Op 29 juni reikte Trunkrs – expert in same day delivery – tijdens een feestelijk event in Utrecht de Trunkrs Client Awards uit aan changemakers in e-Commerce. Nespresso kreeg de Champion of All Award uitgereikt en The Butchery kwam als winnaar uit de bus in de categorie food. Zijn we supertrots op!

 8. Butchery Bratwurst Battle

  Geplaatst in The Butchery
  Butchery Bratwurst Battle

  Jetzt geht’s los! Als vervolg op de succesvolle Butchery Burger Battle presenteren wij de Butchery Bratwurst Battle. Het is oktober, ‘t wordt koud, donkerder, de winter komt in zicht en wij staan te trappelen om richting Alpen af te reizen. Wintervibes all over en Bratwurst hoort daar helemaal bij. Bovendien zijn we wel toe aan een potje battlen. Om de – enigszins saaie – oktobermaand wat op te leuken hebben we dus iets leuks bedacht: De Butchery Bratwurst Battle. Mét 20% korting op ALLE worstjes en mooie prijzen om te winnen!

 9. Het Grote Moederdag Menu

  Het Grote Moederdag Menu

  Met vaderdag vliegen de dikke vette steaks je om de oren, maar met Moederdag zijn het voornamelijk ontbijtjes die de revue passeren. Oók heel lekker, maar waarom niet en/en? Iedereen weet: liefde gaat door de maag.  Een uitgelezen kans om culinair uit te pakken dus. Thuis uit eten! Hier wat inspiratie voor een menu.

 10. Koningsdag recepten waar je de blits mee maakt

  Koningsdag recepten waar je de blits mee maakt

  Koningsdag komt eraan en de weerberichten zien er top uit. Alle reden om goeie snacks op tafel te zetten. Of een bodempje te leggen, zeg maar. Hieronder 15 Koningsdag recepten met een feestelijke touch... Vijftien inderdaad. Wilde eigenlijk een top 10 maken, maar kon niet stoppen. Knal die tafel maar vol, zou ik zeggen... :-)

Pagina