Butchery Actie

 1. Wagyu Burgers Cadeau

  Geplaatst in Butchery Actie
  Wagyu Burgers Cadeau

  ACTIE VERLOPEN

  Gratis Wagyu burgers 

  A BURGER A DAY KEEPS THE DOCTOR AWAY... Not. Helaas. Was het maar zo'n feest. Maarrrrr... een fijne burger kan de dag wel nét een beetje leuker maken. Nu het Corona Virus orde van de dag is en we allemaal (ja allemaal!!) waar mogelijk binnen moeten blijven, gaat de verveling bovendien wel een beetje toeslaan. Het enige voordeel van thuiswerken, is dat je zelf 'in charge' bent van wat je eet. Een broodje hamburger voor lunch? Kan gewoon! Wij geven daarom twee burgers van 140 gram cadeau bij bestellingen vanaf € 100.-

 2. Gratis kernthermometer voor Earlybirds!

  Geplaatst in Butchery Actie
  Gratis kernthermometer voor Earlybirds!
  Gratis kernthermometer bij vroege kerstbestellingen

  Om maar met de deur in huis te vallen: Bestellingen die voor 15 december bij ons binnenkomen en in de week van 16 t/m 20 december geleverd moeten worden (datum kies je zelf bij afrekenen), krijgen van ons een gratis kernthermometer meegeleverd. Een win-win situatie en hieronder lees je waarom! 

  De december feestmaand is aangebroken en de drukte neemt flink toe in onze winkels en online. Zijn we hartstikke blij mee natuurlijk. Pakjesavond is in volle gang en eigenlijk geldt dat ook al voor kerst. De gourmet vliegt de deur uit en de kalkoenen, kersthammen en rollades zijn niet aan te slepen. Super!

  Plaats voor 15 december je kerstbestelling!

  Vanzelfsprekend vergt die drukte een strakke planning en her en der wat nachtwerk. Doen we met liefde, want wij vinden dit de mooiste periode van het jaar. Maar dat neemt natuurlijk niet weg dat wij blij worden van

 3. Churrasco Spiesen met Iberico braadworst cadeau!

  Churrasco Spiesen met Iberico braadworst cadeau!

  Wel eens gehoord van Churrasco Spiesen, stalen spiesen met houden handvat voor de echte Braziliaanse rodizio? Nou, wij geven ze weg.