Feestdagen

 1. Wildseizoen van start!

  Wildseizoen van start!

  De herfst is ingetreden, het is ietwat donker buiten en de bockbieren vloeien weer rijkelijk. Het heeft wel wat. Traditiegetrouw gaat op 15 oktober óók het Wildseizoen weer officieel van start. Maar bestaat er nog wel daadwerkelijk een wildseizoen? Want heel sec kun je wild gewoon het hele jaar door verkrijgen. Waarom dan een wildseizoen dat loopt van 15 oktober tot om en nabij de jaarwisseling?

 2. Het Grote Moederdag Menu

  Het Grote Moederdag Menu

  Met vaderdag vliegen de dikke vette steaks je om de oren, maar met Moederdag zijn het voornamelijk ontbijtjes die de revue passeren. Oók heel lekker, maar waarom niet en/en? Iedereen weet: liefde gaat door de maag.  Een uitgelezen kans om culinair uit te pakken dus. Thuis uit eten! Hier wat inspiratie voor een menu.

 3. 10 tips voor de Paasbrunch

  10 tips voor de Paasbrunch

  Pasen komt eraan en die is natuurlijk niet compleet zonder een uitgebreide Paasbrunch! Dat kan natuurlijk met een ei en een croissantje, maar je kunt óók all the way gaan! Want dat is wel een beetje het leuke aan een paasbrunch. Alles kan en mag en neem er vooral lekker de tijd voor. Geen inspiratie? Wij hebben 10 tips voor je op een rijtje gezet! Oh.. en een gouden ei voor je verstopt. 

 4. Valentijnsmenu voor 2

  Geplaatst in Feestdagen
  Valentijnsmenu voor 2

  Liefde gaat door de maag, dat weet iedereen! Nu kun je gelukkig éindelijk uit eten, maar zelf aan de bak is natuurlijk ook een mooi gebaar. Maarr... wat te maken? Op onze receptenpagina vind je volop inspiratie, maar voor het gemak hebben we alvast wat opties voor je samengesteld!

 5. Tips voor Vaderdag!

  Geplaatst in Feestdagen
  Tips voor Vaderdag!
  Vaderdag cadeaus!

  Al een cadeau voor vaderdag? Niet? We got your back! We hebben namelijk verschillende giftcards vanaf €10, maar ook mooie spiesenpakketten en natuurlijk de wereld aan dikke vette steaks. En als je in de opmerkingen aangeeft dat je er een handgeschreven kaartje bij wilt, doen we dat met liefde!

 6. Koningsdag recepten waar je de blits mee maakt

  Koningsdag recepten waar je de blits mee maakt

  Koningsdag komt eraan en de weerberichten zien er top uit. Alle reden om goeie snacks op tafel te zetten. Of een bodempje te leggen, zeg maar. Hieronder 15 Koningsdag recepten met een feestelijke touch... Vijftien inderdaad. Wilde eigenlijk een top 10 maken, maar kon niet stoppen. Knal die tafel maar vol, zou ik zeggen... :-)

 7. Thuis uit eten met Butchery’s ‘Bijna-Klaar-Menu’s

  Thuis uit eten met Butchery’s ‘Bijna-Klaar-Menu’s

  Nu al stress voor het kerstdiner? Dan hebben we  goed nieuws. We hebben namelijk een nieuw concept: thuis uit eten met ‘bijna-klaar-menu’s. Met deze culinaire driegangenmenu’s wordt je kerstdiner ineens een fluitje van een cent. Dat wordt dus indruk maken. Sowieso.