Feestdagen

  1. 10 tips voor de Paasbrunch

    10 tips voor de Paasbrunch

    Pasen komt eraan en die is natuurlijk niet is natuurlijk niet compleet zonder een uitgebreide Paasbrunch! Dat kan natuurlijk met een eitje en een croissantje, maar je kunt óók all the way gaan! Want dat is wel een beetje het leuke aan een paasbrunch. Alles kan en mag en neem er vooral lekker de tijd voor. Geen inspiratie? Wij hebben 10 tips voor je op een rijtje gezet!

  2. Wildseizoen van start!

    Wildseizoen van start!

    De herfst is ingetreden, het is ietwat donker buiten en de bockbieren vloeien weer rijkelijk. Het heeft wel wat. Traditiegetrouw gaat op 15 oktober óók het Wildseizoen weer officieel van start. Maar bestaat er nog wel daadwerkelijk een wildseizoen? Want heel sec kun je wild gewoon het hele jaar door verkrijgen. Waarom dan een wildseizoen dat loopt van 15 oktober tot om en nabij de jaarwisseling?

  3. Thuis uit eten met Butchery’s ‘Bijna-Klaar-Menu’s

    Thuis uit eten met Butchery’s ‘Bijna-Klaar-Menu’s

    Nu al stress voor het kerstdiner? Dan hebben we  goed nieuws. We hebben namelijk een nieuw concept: thuis uit eten met ‘bijna-klaar-menu’s. Met deze culinaire driegangenmenu’s wordt je kerstdiner ineens een fluitje van een cent. Dat wordt dus indruk maken. Sowieso.