Jaaaaaa, we hebben een Gouden Shopping Award gewonnen in de rubriek Eten & Drinken! Hoe fantastisch is dat? Vier mee met 10% korting op ons hele assortiment!

Butchery Winnaar Shopping Award

The Butchery beste webshop 2024 - Categorie Eten

Tussen alle Paasdrukte door reisden Bert-Jan en ik (Suzanne) op 28 maart af naar het Awardgala in Grand Hotel Huis ter Duin voor de uitreiking van de prestigieuze Shopping Awards.

De Shopping Awards zijn de belangrijkste prijzen in Nederland voor de detailhandel. Het was alweer de 23ste editie en dit jaar deden er maar liefst 238 bedrijven een gooi naar de winst. Na weken van spanning zijn de winnaars van de Publieksprijzen 2024 op donderdag 28 maart bekendgemaakt. De prijzen werden uitgereikt door host Dione de Graaff tijdens het awardgala in het befaamde Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk aan Zee. De Publieksprijzen werden dit jaar uitgereikt in twaalf hoofdcategorieën en in 29 subcategorieën, waaronder dus de categorie Eten. De winnaars werden bepaald op basis van stemmen en een rapportcijfer van het publiek én de beoordeling van 4 vakexperts. Dankzij al jullie stemmen en de beoordeling van vakexperts kwam The Butchery dit jaar als winnaar uit de bus. Wat was het een mooie avond...  Zo zo zo trots!

En ja, Bert-Jan houdt in the heat of the moment inderdáád  de Award op zijn kop!

Woordje van dank!

Beste Webwinkel Eten word je niet elke dag, dus graag willen we iedereen bedanken die op ons heeft gestemd. You rock! Maar bovenal bedanken we ons fantastische team dat elke dag keihard werkt om de kwaliteit te kunnen blijven waarborgen. Wij zijn ons ervan bewust hoe bijzonder dat is en deze award is het bewijs dat óók ouderwets ambacht het online heel goed doet. 
Megaveel dank nogmaals! 

Bekijk hier alle winnaars van de shopping Awards 2023