Wist-je-dat?

  1. Dag van de Cheeseburger | 18/09

    Dag van de Cheeseburger | 18/09

    In Amerika vieren ze elke 18 september Cheeseburger Day. De dag van de cheeseburger dus. Aangezien we gek zijn op alle soorten en maten burgers met verschillende smaken, vieren we deze dag graag met de Amerikanen mee.. Wat is immers lekkerder dan een goeie cheeseburger..?
  2. 10 BBQ trends van 2022

    10 BBQ trends van 2022

    Of BBQ onderhevig is aan trends? Jazekers. Klassiekers blijven altijd klassiekers and nothing beats a good old rib of een lekkere spies, maar zien eten doet eten en trends zijn er altijd. Jeremy van Black Gold Smokehouse deelt zijn bevindingen met ons.
  3. Quickfrozen: hoe wat en waarom?

    Quickfrozen: hoe wat en waarom?

    Quickfrozen / Flashfrozen: hoe, wat en waarom Het is je wellicht al opgevallen, maar bij een groot deel van ons assortiment zie je als opslagconditie ‘quickfrozen’ staan. Maar wat houdt dat nu precies in en waarom zou je kiezen voor quickfrozen vlees?
  4. Woensdag Gehaktdag

    Woensdag Gehaktdag

    Waarom Woensdag Gehaktdag? Nou, da's een oude traditie. Maar hoewel wij de hele week door kilo's gehakt verkopen, blijft de traditie in ere, that's for sure. Geloof het of niet, maar op woensdag verkopen in onze winkels nog altijd by far het meeste gehakt. Benieuwd hoe deze traditie is ontstaan?